Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Όταν η 19χρονη Μίσα Μπάρτον δεν κοιμήθηκε με τον ηθοποιό, επειδή τον θεωρούσε μεγάλο

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Όταν η 19χρονη Μίσα Μπάρτον δεν κοιμήθηκε με τον ηθοποιό, επειδή τον θεωρούσε μεγάλο

Ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν τότε 30 χρονών - Η συνέντευξη αναπαράγεται ξανά, με αφορμή τη φημολογούμενη νέα σύντροφο του ηθοποιού

leonardo-di-caprio__1_
O Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο, Ιντέν Πολάνι, η οποία είναι μόλις 19 χρονών.

Ο Χολιγουντιανός σταρ είναι γνωστός για τους δεσμούς του με νεαρές γυναίκες, αλλά και τη συνήθειά του να τις αφήνει, λίγο πριν κλείσουν τα 25 τους.

Ωστόσο, το μοντέλο είναι η νεότερη γυναίκα, με την οποία έχει εντοπιστεί σε δημόσια εμφάνισή του ο 48χρονος και οι αντιδράσεις του κοινού του είναι ως επί το πλείστον αρνητικές, λόγω των χρόνων που τους χωρίζουν.


Με αφορμή τα δημοσιεύματα γύρω από τον Ντι Κάπριο και την Πολάνι ένας χρήστης του Twitter «ξέθαψε» μια συνέντευξη της Μίσα Μπάρτον από το 2005, στην οποία έλεγε πως είχε γνωρίσει τον ηθοποιό, όταν εκείνος ήταν 30 ετών και εκείνη 19 κι ενώ είχε την ευκαιρία να... κοιμηθεί μαζί του, δεν το έκανε, γιατί τον θεωρούσε αρκετά μεγάλο.

Η συνέντευξη αυτή θα μπορούσε να απευθύνεται στην Ιντέν, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 19 κι εκείνος 48 δεν δίστασε να βρεθεί μαζί του.


Κλείσιμο
Η Μίσα Μπάρτον περιέγραψε μια ιστορία από την αρχή της καριέρας της. Όπως είχε δηλώσει στο Harper's Bazaar, ο μάνατζέρ της, Κρεγκ Σνάιντερ κι εκείνη είχαν βρεθεί σε μια φωτογράφιση στο Μαλιμπού, όπου ήταν και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μόλις τον είδε, ο μάνατζερ της είπε: «Για χάρη της καριέρας σου, πήγαινε και κοιμήσου με αυτόν τον άντρα», με την ίδια να του απαντά: «Με τον Λίο; Δεν είναι 30 χρονών ή κάτι τέτοιο;». Όπως εξήγησε, την περίοδο εκείνη δεν την ενδιέφεραν οι μεγαλύτεροι άνδρες, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν ήταν φαν της ομορφιάς του Ντι Κάπριο.

Η συνέντευξη της ηθοποιού κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου μετά από 18 χρόνια, με το Twitter να σχολιάζει με πόσο διαφορετικό τρόπο χειρίστηκε η Μίσα Μπάρτον το περιστατικό, σε αντίθεση με την Ιντέν Πολάνι.

«Η τωρινή του σύντροφος ήταν 2 ετών κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Νόμιζε ότι είναι μεγάλος, όταν ήταν 30 και τώρα είναι 50».

λεο
λεο2
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Έκανε πίσω η Άγκυρα, δεν δέχεται βοήθεια από την Κύπρο

Υπουργείο Υγείας: Εθνικό σχέδιο «εξάλειψης» των λοιμώξεων από τα νοσοκομεία

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή κατά Ερντογάν για το 12ωρο λουκέτο στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης