Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ ξανά μαζί

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τζίτζι Χαντίντ ξανά μαζί

Νέα κοινή τους εμφάνιση σε φιλικό σπίτι «πυροδοτεί» τις φήμες της επανασύνδεσής τους

di-caprio_gigi
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ συναντήθηκαν ξανά. Οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε κοινή παρέα και ξένα δημοσιεύματα τους θέλουν να δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.
Ο ηθοποιός και το μοντέλο βρέθηκαν στο Μιλάνο για τα γενέθλια ενός κοινού τους φίλου. Άτομο που ήταν στο πάρτι δήλωσε σύμφωνα με το Page Six ότι δεν έδειχναν να είναι ξανά ζευγάρι από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν ο ένας στον άλλον.
Άλλη πηγή υποστήριξε ότι « ο Ντι Κάπριο και το μοντέλο κάθισαν μαζί στο ιδιωτικό μπαρ  κοντά ο ένας στον άλλο πριν το γεύμα. Χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο».

Αφού κάθισαν μόνο μία ώρα στο δείπνο γενεθλίων, έφυγαν με διαφορετικές κατευθύνσεις.
Κλείσιμο


Η σχέση τους είχε πολλά προβλήματα. Άτομο από το περιβάλλον του μοντέλου ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ, ενώ έκαναν παρέα τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν ήθελαν να ξεκινήσουν κάποια σχέση. Η πηγή είπε ότι: «Η προτεραιότητα της Τζίτζι είναι η κόρη της». Το 27χρονο μοντέλο έχει αποκτήσει την 2χρονη Κάι με τον πρώην σύντροφό της και πρώην τραγουδιστή των One Direction, Ζέιν Μαλίκ.

Ένας άλλος παράγοντας που τους δυσκόλεψε είναι ότι ο Ντι Κάπριο έχει ένα αρκετά έντονο ταξιδιωτικό πρόγραμμα χάρη στη δουλειά του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν πρόσφατα στο Μαϊάμι και τώρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες. «Η Τζίτζι δεν έχει την ενέργεια να τρέξει πίσω από τον Ντι Κάπριο. Η ρουτίνα του είναι υπερβολική για εκείνη»  πρόσθεσε το άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Χαντίντ.
di-caprio_gigi

Από την άλλη μεριά, η αγαπημένη αδερφή του μοντέλου, Μπέλα, δεν πήρε ποτέ με καλό μάτι τον Ντι Κάπριο κι ίσως η απόφαση να μείνει μακριά του η Τζίτζι, να οφείλεται και σε αυτό.

Τα δύο μοντέλα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τη Μπέλα Χαντίντ να έχει την τάση να «προστατεύει» συχνά και δημόσια την αδερφή της. Το ίδιο άλλωστε, είχε κάνει όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της Τζίτζι από τον Ζάιν Μάλικ.

Άρθρο της ισπανικής Marca είχε γράψει πριν μήνες πως η Μπέλα Χαντίντ θεωρεί πως «η αδερφή της παραείναι καλή για να είναι μαζί του». Πιο συγκεκριμένα, δεν είχε χαρεί ιδιαίτερα για το ειδύλλιο της αδερφής της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, καθώς η φήμη που έχει χτίσει σχετικά με τις σχέσεις του δεν είναι και η καλύτερη.
di-caprio-hadid-arth

«Η Μπέλα δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Τζίτζι θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί», είχε αναφέρει η πηγή.

Ο 48χρονος Ντι Κάπριο εθεάθη λίγο αργότερα να φεύγει από το Bird Streets Club στο Δυτικό Χόλιγουντ με την κόρη του ηθοποιού Λορέντζο Λάμας, Βικτόρια. Σε χαλαρή διάθεση, με χαμόγελα και αρκετή οικειότητα ανάμεσά τους, Ντι Κάπριο και Λάμας θεωρούνται το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ. Ο  ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι με τζιν, ένα μαύρο σακάκι και καπέλο του μπέιζμπολ. Όσο για τη Λάμας, εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοντό μπλουζάκι και μία ασορτί φαρδιά παντελόνα και ένα μαύρο σακάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, άτομο από το περιβάλλον του Ντι Κάπριο ισχυρίζεται ότι δεν είναι ζευγάρι με την 23χρονη. Παρόλα αυτά, οι κοινές τους φωτογραφίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης