Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας από τις κερκίδες, αφού η Ένωση κατάφερε να κερδίσει με 3-1 σετ τον αντίπαλο και να ανέβει στην Α1 κατηγορία., φορώντας μπλουζάκι στα κιτρινόμαυρα με το όνομα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.
Δείτε τη φωτογραφία
Η Μπάρκα στηρίζει τον πρώην σύντροφό της
Εκτός από τη Μελίνα Νικολαΐδη, στο κλειστό βρέθηκαν η Δανάη Μπάρκα, μαζί με τις Δέσποινα Καμπούρη και Έλλη Κοκκίνου.
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» παρακολούθησε την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται ο επί χρόνια σύντροφός της και πλέον φίλος της, Πάνος Αδαμόπουλος.
Η Έλλη Κοκκίνου κάνει γυμναστική με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και όπως αποκάλυψε λίγο καιρό πριν, εκείνη τον γνώρισε στη Δέσποινα Βανδή.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV