Survivor All Star: «Δίκαιη η αποβολή του από το παιχνίδι» λέει η σύντροφός του Γιωρίκα Πιλίδη

Survivor All Star: «Δίκαιη η αποβολή του από το παιχνίδι» λέει η σύντροφός του Γιωρίκα Πιλίδη

Δείτε τι δήλωσε η Όλγα Καρπουζίδου

pilidis-54534
Τα άνω κάτω έχουν έρθει στο «Survivor All Star» μετά τις αποβολές παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από παραβιάσεις κανονισμών.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν αποβληθεί είναι και ο Γιωρίκας ΠιλίδηςΣτον λογαριασμό ενός ανθρώπου από τον Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή είδε κατάθεση 300 δολαρίων για λογαριασμό του Γιωρίκα Πιλίδη, πιθανότατα από άτομο του στενού του περιβάλλοντος, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη.

Η Όλγα Καρπουζίδου, σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας πως η αποβολή του ήταν δίκαιη. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μπορεί όντως να βρήκε κάποιον τρόπο να παραγγείλει φαγητό. Αυτό το δικαιολογώ, είναι σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης και θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει. Δίκαιο το θεωρώ γιατί αποβλήθηκαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για τον ίδιο λόγο. Δεν θα μπορούσαν να φύγουν τα κορίτσια και να κρατήσουν τον Γιωρίκα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhwani2wxe1)

Αναφορικά με το αν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, η Όλγα Καρπουζίδου απάντησε: «Δεν δέχτηκα κάποια κλήση από τον ίδιο. Μίλησα και με τη μητέρα του και τους δικούς του ανθρώπους. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε αποκλείω σίγουρα να υπήρχε επικοινωνία γιατί υποθέτω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο».


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης - «Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ποιον ψηφίζουν πρωθυπουργό»

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει τις εκλογές 21 Μαΐου

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Γιος μαχαίρωσε τη μητέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης