Survivor All Star: Η πεντάδα του τάκου και η... κόκκινη κάρτα στον Τάκη - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η πεντάδα του τάκου και η... κόκκινη κάρτα στον Τάκη - Δείτε βίντεο

Η κατά μέτωπο επίθεση στον Καραγκούνια, η έκκληση της Εύης, η... κυβίστηση του Βασάλου και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-22-Mar-2023-01-16-AM-6017
Δύο ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας για τους Κόκκινους αυτή την εβδομάδα, 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Μετά τη Νικολέτα Μαυρίδη, οι Διάσημοι που ηττήθηκαν με 10-6 από τους Μαχητές στο αγώνισμά για την 3η ασυλία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στην κάλπη «μαύρισαν» και τους Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα και Γιώργο Κόρομι, οι οποίοι μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια συμπληρώνουν την πεντάδα του τάκου.

H 11η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με τους Μπλε να κάνουν ποδαρικό με το δεξί και να οδηγούν τους Κόκκινους να βγάλουν στον τάκο την Νικολέτα Μαυρίδη, όμως οι Διάσημοι απάντησαν στη 2η ασυλία, ισοφάρισαν σε 1-1 και έφεραν μεγάλη αναταραχή στους αντιπάλους τους που ψήφισαν τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ξεκίνησε... πόλεμο με τον Ηλία Γκότση.

Η αντιπαράθεση των δυο παικτών της Μπλε ομάδας μετά το συμβούλιο μεταφέρθηκε και στην παραλία τους με την Εύη Σαλταφερίδου να ξεσπάει για τα σχόλια του 50χρονου μισθοφόρου κατά του νικητή του Survivor του 2018.

«Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα. Αν τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις του … ό,τι έχει και δεν έχει» είπε εκνευρισμένη η 33χρονη fitness coach στον συμπαίκτη της ο οποίος αντέκρουσε τα πυρά της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crca6j0lg2dd)


Μετά το ξέσπασμα της Εύης Σαλταφερίδου, άρχισαν και άλλοι παίκτες της μπλε ομάδας να εκφράζονται αρνητικά για τον μισθοφόρο από το Αίγιο καθώς οι περισσότεροι δεν ανέχονται την τοξική, όπως τη χαρακτηρίζουν, συμπεριφορά του που όπως τονίζουν είναι συνεχώς μέσα στην γκρίνια, έντονος στις κουβέντες του και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού είτε επειδή χάνει στο στίβο μάχης είτε επειδή κινδυνεύει με υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcahc99rksx)


Κλείσιμο
Σε μία προσπάθεια που έκαναν κάποιοι από τους Μπλε μαζί του στην καλύβα, εκείνος είχε και πάλι την ίδια ένταση στη συμπεριφορά του που ανάγκασε τους περισσότερους να αποχωρήσουν από την καλύβα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcar0gpqjr5)


Μάταια προσπάθησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έμεινε πίσω να τον συνετίσει. Στο τέλος ο Τάκης, έβαλε και εκείνος τα κλάματα και θέλοντας να την πάρει με το μέρος του της είπε ότι τη βλέπει σαν κόρη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcazq95npxt)


Ο πιο έξαλλος από όλους με τον Τάκη όμως, μετά την Εύη Σαλταφερίδου, ήταν ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συγχωρήσει τον 50χρονο μισθοφόρο για τον χαμό που έχει προκαλέσει. Βέβαια, εκτός από την «κόκκινη κάρτα» που έδωσε στον συμπαίκτη του, στράφηκε κι εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου για τις... παρέες του.

«Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη» είπε ο 33χρονος personal trainer.

«Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος… Όταν φεύγει η κάμερα να λες τον ηρεμώ. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι α έτσι είναι ο Τάκης» πρόσθεσε ο Γκότσης στα βέλη του για τον Βασάλο στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcb0vqm6b7l)


Ακόμα και ο τελευταίος που υποστήριζε τον Τάκη και του έκανε χαβαλέ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την... κυβίστηση του και ξεκαθάρισε ότι δεν αντέχει άλλο να είναι εκείνος που θα τον ηρεμεί μόνο και μόνο για να είναι πιο αρμονική η συμβίωση στην καλύβα των Μπλε. «Δεν θα κάνω την νταντά του Τάκη» ξεκαθάρισε ο Βασάλος, δείχνοντας αποφασισμένος να συμπορευτεί με την πλειονότητα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcb7f9hrtq9)


Οι αντοχές της Ευής Σαλταφερίδου με τον Τάκη φαίνεται πως έχουν εξαντληθεί και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, με βουρκωμένα μάτια, ζήτησε με την ψήφο τους να διώξουν εκτός παιχνιδιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcb9ip769lt)


Το χαμό που έχει προκαλέσει ο Τάκης στην ομάδα του τον μετέφερε και στη συνάντηση που προηγείται του στίβου μάχης με την Εύη και τον Γκότση να συνεχίζουν την επίθεση τους και να μην δέχονται τη συγγνώμη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcbae1zsh5t)


Εκτός αγώνα θα έμενε για 2η συνεχόμενη ημέρα η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ οι Διάσημοι θα στερούνταν και την πολύτιμη βοήθεια της Σταυρούλας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcbol1elept)


Παρότι η ένταση στους Μπλε έχει χτυπήσει... κόκκινο, μπήκαν αποφασισμένοι στον στίβο μάχης για να κατακτήσουν την 3η ασυλία της εβδομάδας και να κάνουν με τη σειρά τους άνω κάτω τους Κόκκινους. Προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στις νίκες του Γκότση, Γιωρίκα και Στέλλας, με τον Σάκη να τους κόβει για λίγο τη φόρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcbpp1ptxnd)


Όμως οι Ασημακόπουλος και Ρία έκαναν το 5-1 και έδειξαν πως δύσκολα θα χάσουν αυτή την ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crccqt00zyzt)


Ο Χανταμπάκης μείωσε σε 5-2 για τους Διάσημους, η Μαριαλένα έκανε το 6-2 και στο «el clasico» του Άγιου Δομίνικου ο Μαρτίκας πήρε ξανά τα... μέτρα του Καραγκούνια κάνοντας το 6-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcbvrus5ot5)


Η Αφροδίτη μείωσε τη διαφορά στους 2 πόντους, όμως ο Τάκης με οριακή νίκη επί του Σάκη έκανε το 8-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcctezx8ggh)


Ο Χανταμπάκης και η Χαμπέρη μείωσαν σε 8-6, με τον Μπόγδανο κόντρα στον Μαρτίκα να φτάνει σε ματς πόιντ για τους Μπλε. Το 10αρι για τους Μαχητές έφερε ο Παναγιώτης επικρατώντας του Κόρο για το τελικό 10-6 που θα έστελνε τους Κόκκινους στο συμβούλιο να βγάλουν στον τάκο δυο συμπαίκτες τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crccynz33f41)


Οι Διάσημοι στο συμβούλιο παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των Μπλε στο αγώνισμα για την 3η ασυλία και στη συνέχεια πήγαν στη κάλπη για να ψηφίσουν τους δυο συμπαίκτες τους που θα έβγαιναν στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcdqda6ahwx)


Ωστόσο αντί για δυο από την κάλπη βγήκαν τρεις υποψήφιοι, αφού εκτός της Ελευθερίας Ελευθερίου που συγκέντρωσε 5 ψήφους, οι Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Κόρομι ισοψήφισαν με 3 και... συνόδεψαν την τραγουδίστρια στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcemiaryhkx)


Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα είναι 5 παίκτες με τους Νικολέτα Μαυρίδη και Τάκη Καραγκούνια να είναι οι άλλοι δύο. Όλοι τους ζήτησαν από το τηλεοπτικό κοινό να τους κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcesqy9t1a9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcf11se7b9t)



Ειδήσεις σήμερα: 

Δημοσκόπηση GPO: Στις 4,9 μονάδες ανέβηκε η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, προβάδισμα 10,4 μονάδων για Μητσοτάκη

Hellenic Train: Κόβει δρομολόγια από το αυριανό πρόγραμμα - Ποια θα πραγματοποιηθούν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αν το Κίεβο πάρει πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο, θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά, λέει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης