Survivor All Star: Ο «πόλεμος» για τα μάτια της... ωραίας Ελένης και το «μπουρλότο» του Μπάρτζη - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο «πόλεμος» για τα μάτια της... ωραίας Ελένης και το «μπουρλότο» του Μπάρτζη - Δείτε βίντεο

Η επίθεση του Σχίζα στον Χανταμπάκη, τα κλάματα του Σάκη, οι «κλόουν», το UFO, το παιχνίδι των ερωτήσεων και η μάχη για την επικοινωνία

Collage_Maker-04-Mar-2023-01-36-AM-7798
Οι Μπλε κατάφεραν μετά από 4 συνεχόμενες ήττες από τους Κόκκινους να κατακτήσουν για πρώτη φορά το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, ωστόσο ο μεγάλος χαμός προκλήθηκε εξαιτίας της τελευταίας ψηφοφορίας του νησιού μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για την 3η ασυλία που βρήκε ηττημένους τους Διάσημους για 2η φορά αυτή την εβδομάδα και τις Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ελένη Χαμπέρη να συμπληρώνουν το καρέ του τάκου στον οποίο ήδη βρισκόντουσαν η συμπαίκτρια τους Χριστίνα Κεφαλά και ο παίκτης των Μαχητών, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Αρκετοί από τους Κόκκινους αντέδρασαν που συμπαίκτες τους επέλεξαν ως υποψήφια προς αποχώρηση, την Ελένη Χαμπέρη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου με τη Νικολέτα Μαυρίδη να αναφέρει: «Παιδιά εγώ δεν κρατήθηκα σήμερα, δεν μπορώ το άδικο δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι. Θυμάμαι τον Στάθη που είχε πει "σε δύο εβδομάδες από τώρα η κόκκινη ομάδα θα πετάει, θα δυναμώσει". Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουμε ότι είναι δίκαιο να βγει η Ελευθερία;».

Με τη σειρά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολίασε: «Εγώ έχω πει από την αρχή, ότι όλοι οι παίκτες είναι στην ίδια ευθεία, στην ίδια γραμμή, είτε με αυτόν ήμουν το 17 είτε με σένα σήμερα, θα κάνω αυτό που πρέπει, για να φάω και να προχωρήσω. Και βγαίνουν λοιπόν σήμερα και κάνουν μπαμ και μπουμ και κάνει ο Στάθης "καλά να πάθετε"».

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας άκουσαν φωνές από τη ζούγκλα με τον Μάριο Πρίαμο να λέει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλο ότι «Τσακώνονται γιατί δεν μπορούν να που αύριο ότι "να αυτοί που μαγείρεψαν την ψηφοφορία"».

Στο μεταξύ μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη, ο Στάθης Σχίζας είπε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας και κάνουν πίσω «για να ΄χει γκόμενα ο Πρίαμος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqwz6gszwh75)
Κλείσιμο


Ο Στάθης Σχίζας άφησε για λίγο τους Μάριο και Ελευθερία για να… ρίξει τα βέλη του στον Στέλιο Χανταμπάκη το οποίο κατηγόρησε για διπροσωπία.

«Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω. Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δε μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqwzljs271zd)


Από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή απασφάλισε εναντίον τεσσάρων συμπαικτών της! «Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά. Τι ξεφτιλίκια ήταν αυτά, πραγματικά! Συγκρίνουμε, τώρα, αγωνιστικά την Ελένη Χαμπέρη με την Ελευθερία Ελευθερίου; Εγώ με την Ευρυδίκη και την Ελευθερία έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά αγωνιστικά είναι η μέρα με τη νύχτα με την Ελένη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqwzeslgsfgx)


Την αντίθεση του στην υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη εξέφρασε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην κάμερα του Survivor All Star.

H Κόκκινη ομάδα πήγε με πολύ άγριες διαθέσεις και στην καθιερωμένη συνάντησή με τον Γιώργο Λιανό πριν μπουν στο στίβο μάχης, με τον Νίκο Μπάρτζη να.... ρίχνει μπουρλότο στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά ο Στάθης Σχίζας στάθηκε στην άδικη υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη και της «παρέας» που την οδήγησε στον τάκο, με τον Μπάρτζη να παίρνει τη σκυτάλη και να βγαίνει στην... επίθεση: «θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει και ΄γω, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία» . Πρώτη φορά πάω εκεί που κάθεται, στο σποτ των παιδιών, όπου είναι ο Κόρο, ο Σάκης και ο Χανταμπάκης. «Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω» τους λέω. «Κοιτάτε, να το βρούμε λίγο και να σώσουμε την ομάδα μας». Φεύγω, πάω στο συμβούλιο και έχω θεωρήσει με το μικρό μου μυαλό ότι θα βγει το δίκαιο. Γίνεται όμως στο συμβούλιο αυτό, γυρίζουμε. Γυρνώντας και κατεβαίνοντας για την παραλία, ακούω τον Χανταμπάκη να λέει στον Μάριο πως «βγήκαμε μάγκες». Και ξεκινάει εκεί πέρα να γίνεται μια ιστορία. Έχω δύο ερωτήματα γιατί στην πρώτη ψηφοφορία ψηφίστηκε από αυτή την ομάδα η Χριστίνα, αφού η Ευρυδίκη δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά και δεν φτάνει στον στόχο. Μήπως για να ευνοήσει η παρέα τον Σάκη επειδή έχει την Μαριαλένα από εκεί και μπορεί να ακούει γκρίνια; Και τώρα ερχόμαστε στο τωρινό. Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» αναρωτήθηκε, εξοργισμένος, ο 30χρονος αγρότης.

Τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπαρτζης έκαναν έξαλλη την Ελευθερία η οποία άρχισε να του λεει «ντροπή σου Νίκο», με τον αγρότη να συνεχίζει, τον Μάριο Πρίαμο να μπαίνει στη συζήτηση και τα… μπιπ να κυριαρχούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqwzubvwwypl)


Ο χαμός που προκλήθηκε με τη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας για την υποψηφιότητα της συμπαίκτριας τους, Ελένης Χαμπέρη κατηγορώντας για σκοπιμότητα κάποιους κόκκινους παίκτες, φόρτισε συναισθηματικά την υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια των Διάσημων με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα μόλις της έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου. Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα! Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας» δήλωσε με δακρυσμένα μάτια, η Ελένη Χαμπέρη.

Ο «πόλεμος» που ξέσπασε στους Κόκκινους για τα μάτια της... ωραίας Ελένης επηρέασε την ομάδα της και στο αγωνιστικό σκέλος.

Οι Μαχητές άρπαξαν την ευκαιρία και προηγήθηκαν με 5-0, με τη Σταυρούλα να σπάει το σερί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx0bxxhduc1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx0l5fi4vsx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx0om88vdt5)


Ο Μάριος κατάφερε να μειώσει σε 5-2, όμως η Τζο έκανε το 6-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx0rm3twpdt)


Ο Μαρτίκας πήρε έναν πόντο για το 6-3, αλλά οι μπλε απάντησαν με δυο ακόμα νίκες για το 8-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx1clekt8bt)


Αφροδίτη και Σταυρούλα προσπάθησαν να... ξυπνήσουν τους συμπαίκτες μετά το 8-6, όμως η Μαριαλένα έφερε τη «μάχη» στο ματς πόιντ και ο Γκότσης πήρε το 10άρι γράφοντας το τελικό 10-6 για τους μπλε που για πρώτη φορά θα έμπαιναν στο δωμάτιο επικοινωνίας για να διαβάσουν tweets.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx1vgl7tya1)


Μετά την ήττα τους ο Σταυρούλα που έφερε δυο πόντους στους Διάσημους είπε πως πρέπει να γίνουν μερικές συζητήσεις, ενώ ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε πως τους επηρέασε η κατάσταση που προηγήθηκε.

Αντίθετα με τους κόκκινους, η ψυχολογία των μπλε ήταν σε εξαιρετική κατάσταση καθώς για πρώτη φορά θα ερχόντουσαν σε επικοινωνία με τον ξέω κόσμο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx2t8571q9d)


Όσο οι Μαχητές διάβαζαν τα tweets και γέλαγαν με την ψυχή τους, οι Διάσημοι είχαν ρίξει μαύρες πλερέζες. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σάκης Κατσούλης έδειξαν να μην μπορούν να διαχειριστούν τη συναισθηματική τους φόρτιση μετά τα πυρά του Μπαρτζη, με την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει λόγο για.... μαγείρεμα που δεν τους βγήκε.

Μάλιστα ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας σε πηγαδάκι με την τραγουδίστρια, τον Σάκη Κατσούλη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» κατάφερε να αρθρώσει για να κρυφτεί στη ζακέτα του με λυγμούς, ενώ βουρκωμένος το παράπονο του εξέφρασε και ο Σάκης Κατσούλης. «Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε. Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx2pen3apax)


Με το Νίκο Μπάρτζη τα είχε και η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου λέγοντας πως μέσα του έχει μόνο κακία, δόλο και πονηριά, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να βλέπει το Σάκη και τον Στέλιο να κλαίνε λόγο του Νίκου.

Την ένταση που δημιουργήθηκε στους Κόκκινους κατάφερε να την εκτωνώσει για λίγο ένα UFO, όπως αποκάλυψε η Ευρυδίκη στον Γιώργο Λιανό πριν ξεκινήσει το παιχνίδι των ερωτήσεων της Καραϊβικής, η οποία προχώρησε και σε περιγραφή του ιπτάμενου άγνωστου αντικειμένου με τον παρουσιαστή του Survivor να τους εξηγεί πως ήταν η εκτόξευση του Falcon 9X από τη Φλόριντα που έγινε ορατή και στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx32usptwm9)


Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Γιώργος Λιανός στους Κόκκινους για τα UFO καθησυχάζοντας τους, χρειάστηκε να κάνει και μετάφραση για το τι είναι τα sex toys, ώστε να καταλάβει και ο Γιωρίκας Πηλίδης τι σημαίνει αυτή η λέξη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx39u8m591d)


Πάντως η κάτω βόλτα που φαίνεται πως πήρε τους Κόκκινους συνεχίστηκε και στο παιχνίδι των ερωτήσεων με τους μπλε να κερδίζουν και να τρώνε και τοστ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqx3jtowffux)






Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε τροχιά σύγκρουσης επί 16 λεπτά τα δύο τρένα - Γιατί ο σταθμάρχης δεν κατάλαβε ποτέ το λάθος του

Daily Mail: Δολοφονήθηκε επιστήμονας που σχεδίασε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Τραγωδία στα Τέμπη: Αποκαλυπτικό έγγραφο για τα τρένα - Εγκατέστησαν ραδιοεπικοινωνία μεταξύ συρμών και σταθμών, αλλά... δεν λειτουργεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης