Μέριλιν Μάνσον: Γυναίκα που τον μήνυσε καταγγέλλει πως ήταν όλα ψέματα - «Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μας έβαλε να τα πούμε»

Μέριλιν Μάνσον: Γυναίκα που τον μήνυσε καταγγέλλει πως ήταν όλα ψέματα - «Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μας έβαλε να τα πούμε»

«Υπέκυψα στις πιέσεις της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και των συνεργατών της, ήθελαν να διατυπώσουν ψευδείς κατηγορίες για βιασμό και επίθεση» δηλώνει

merilin-manson
Mία από τις γυναίκες που κατηγόρησσαν τον Μέριλιν Μάνσον για βιασμό, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση υποστηρίζει σήμερα, πως η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ ήταν εκείνη που την πίεσε να κάνει... ψευδή καταγγελία.

Η 37χρονη Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν δήλωσε στην Page Six πως η ίδια δεν είχε καμία δυσάρεστη εμπειρία με τον εκκεντρικό καλλιτέχνη, παρά τα όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο που έχει καταγωγή από το Ισραήλ, είχε κατηγορήσει τον Μέριλιν Μάνσον ότι τη βίασε, ενώ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης χάραζε το δέρμα της με ένα μαχαίρι, σε σχήμα σβάστικας.

Επιπλέον, είχε δηλώσει πως για να μην ακουστούν οι απελπισμένες της κραυγές για βοήθεια, εκείνος της έκλεινε το στόμα, σπρώχνοντας ολόκληρη τη γροθιά του μέσα στο στόμα της.

Μάλιστα, η 37χρονη δεν δίστασε να διατυπώσει τους ισχυρισμούς της και σε τηλεοπτική συνέντευξη τον Ιούνιο του 2021, στο «The View». Στη συνέχεια, κατέθεσε μήνυση εναντίον του σταρ. Η υπόθεσή της απορρίφθηκε τον Ιανουάριο, αφού δεν κατάφερε να βρει νέο νομικό σύμβουλο.

Ωστόσο, σήμερα η Άσλεϊ Μόργκαν δηλώνει πως τίποτα από αυτά δεν ισχύουν και πως η ίδια έπεσε «θύμα χειραγώγησης» από την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

«Υπέκυψα στις πιέσεις της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και των συνεργατών της. Ήθελαν να διατυπώσουν κατηγορίες για βιασμό και επίθεση από τον Μάνσον, οι οποίες δεν ήταν αληθινές», δηλώνει.

Επιπλέον, κατηγορεί δύο ακόμα γυναίκες που κατήγγειλαν τον ροκ σταρ, την Ίλμα Γκορ (φίλη της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ) και την Άσλεϊ Γουότερς (πρώην προσωπική βοηθός του Μάνσον) πως κι εκείνες κατέθεσαν ψευδώς εναντίον του.

Μάλιστα, αναφέρει πως οι εν λόγω κυρίες επικοινώνησαν μαζί της το 2020, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση και της ζήτησαν να συμμετάσχει στις ομαδικές συναντήσεις που κανόνιζαν.

Κλείσιμο
Όταν εκείνη συμφώνησε να παραβρεθεί σε μία συνάντηση, η Ρέιτσελ Γουντ τη ρώτησε αν «είχε μαστιγωθεί, αλυσοδεθεί, δεθεί, σημαδευτεί, κοπεί, ξυλοκοπηθεί ή βιαστεί» από τον Μάνσον, με εκείνη να απαντά αρνητικά.

Ακούγοντας την απάντησή της, η ηθοποιός επέμεινε, προσπαθώντας να την πείσει να καταθέσει μαζί τους. «Μου έλεγε πως επειδή δεν θυμάμαι αυτά τα περιστατικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνέβησαν. Υποστήριξε μάλιστα, πως το μυαλό μου έχει σβήσει αυτές τις δυσάρεστες αναμνήσεις, επειδή τραυματίστηκα ψυχολογικά», εξηγεί η Σμιθλάιν.

marilyn-manson


«Ενώ ήξερα πως ο Μέριλιν Μάνσον δεν μου έκανε ποτέ αυτά τα πράγματα, ξεκίνησα να αμφιβάλω και να αναρωτιέμαι αν τα έκανε πραγματικά. Μου έλεγαν συνεχώς πως δεν είναι εύκολο να σκεφτώ καθαρά και να αποδεχτώ την πραγματικότητα και με πίεζαν να πω αυτά τα πράγματα, προκειμένου να "μην πληγωθεί" καμία άλλη γυναίκα», συνεχίζει.

Όσο για την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια στο Instagram και κατονόμαζε τον σταρ, αναφέρει: «Η αφήγηση που αναρτήθηκε τελικά στον λογαριασμό μου την 1η Φεβρουαρίου του 2021 ή περίπου τότε, περιείχε αναληθείς δηλώσεις για τον κύριο Γουόρνερ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μέριλιν Μάνσον, συμπεριλαμβανομένου ότι υπήρχε βία και μη συναινετική σεξουαλική δραστηριότητα στη σύντομη σχέση μας και ότι είχα απωθήσει τις αναμνήσεις μου. Ήταν όσα ακριβώς μας είχε πει η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ να κάνουμε. Όταν έκανε η ίδια την πρώτη της ανάρτηση, μας συμβούλευσε όλες να κάνουμε το ίδιο για να γίνει πιστευτή».


Μέχρι στιγμής, ο Μέριλιν Μάνσον δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. Η Page Six ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του τραγουδιστή, όμως αρνήθηκαν να πουν το οτιδήποτε. Η Άσλεϊ Σμιθλάιν ωστόσο, υποστηρίζει πως επικοινώνησε με την ομάδα του του τραγουδιστή, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη της.

Τέλος, εξήγησε πως η ίδια δεν είχε καν την επιλογή να επιλέξει τον δικηγόρο της, αφού της τον «επέβαλε» η Εσμέ Μπιάνκο. Ήταν ο ίδιος δικηγόρος που συνέταξε τις μηνύσεις όλων των γυναικών που κατέθεσαν εναντίον του Μάνσον.

«Έγραψε την καταγγελία, χωρίς καν να μου μιλήσει. Δεν με ρώτησε ποτέ σχετικά με τα περιστατικά που υποτίθεται ότι ήθελα να καταγγείλω. Μου επέβαλε τους ισχυρισμούς μου», δηλώνει.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη - Τσίπρα ενόψει εκλογών, λέει ο Οικονόμου

Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ηρεμήστε», φώναζε ο υδραυλικός στους Αλβανούς λίγο πριν πέσει νεκρός στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης