Ο Μέριλιν Μάνσον περνάει στην αντεπίθεση - Κατηγορεί την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Μέριλιν Μάνσον περνάει στην αντεπίθεση - Κατηγορεί την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο καλλιτέχνης που κατηγόρησε η ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε μήνυση εναντίον της και την κατηγορεί ότι με τους ισχυρισμούς της έχει καταστρέψει την καριέρα του

manson
Μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, ο Μέριλιν Μάνσον κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο μηνύει την ηθοποιό, καθώς και την «σύντροφό» της, όπως την αποκαλεί, Ίλμα Γκορ, τόσο για δυσφήμιση, όσο και για συναισθηματική αναστάτωση και δυσφορία.


Οι δύο γυναίκες έχουν δυσφημίσει τον Μάνσον και δημοσίως, αποκαλώντας τον «βιαστή» και «κακοποιητή». Ο ίδιος μάλιστα, θεωρεί ότι εκείνες οι δύο ευθύνονται αποκλειστικά για την «πτώση» του στη μουσική σκηνή.

«Αυτές οι δύο γυναίκες έχουν επηρεάσει δραματικά την τηλεοπτική, μουσική και κινηματογραφική μου καριέρα», γράφει στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε.

Κλείσιμο


Τις κατηγορεί επίσης, πως εκείνες πίεσαν τις γυναίκες που έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον του, να προβούν σε ψευδείς ισχυρισμούς, υποδυόμενες τις πράκτορες του FBI και κάνοντάς τις να πιστεύουν ότι οι οικογένειές τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Τουλάχιστον 15 γυναίκες, εκτός από τη γνωστή ηθοποιό, έχουν καταγγείλει τον εκκεντρικό καλλιτέχνη πως τις κακοποίησε ή τις παρενόχλησε σεξουαλκά.


Ο μουσικός βέβαια, αρνείται όλες τις κατηγορίες και τις χαρακτηρίζει ως «απαίσιες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

Μάλιστα, σε μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μέριλιν Μάνσον  προσπάθησε να πει και την δική του εκδοχή της ιστορίας: «Προφανώς, η τέχνη και η ζωή μου αποτελούν μαγνήτες αντιπαράθεσης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί ωστόσο αποτελούν φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές, με συντρόφους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια, ανεξάρτητα από το πώς - και το γιατί - κάποιοι επιλέγουν να δημιουργήσουν μια παραποιημένη εικόνα για το παρελθόν».




Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Ποιο εμβόλιο «δουλεύει» καλύτερα κατά του κινδύνου νοσηλείας λόγω Covid-19


Ξεκινάει σήμερα η δίκη Λιγνάδη - Καταθέτει ο πρώτος άνδρας που τον κατήγγειλε για βιασμό


Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: O έρωτας χρόνια δεν κοιτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης