Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για Μέριλιν Μάνσον: «Αμέσως μετά την έκτρωση, με διέταξε να του μαγειρέψω, προσπάθησα να αυτοκτονήσω»

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για Μέριλιν Μάνσον: «Αμέσως μετά την έκτρωση, με διέταξε να του μαγειρέψω, προσπάθησα να αυτοκτονήσω»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για όσα φρικτά έζησε η ηθοποιός στο πλευρό του μουσικού

marilyn_manson-wood-cover
Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ έχει μιλήσει πολλές φορές για την κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον εκκεντρικό μουσικό, Μέριλιν Μάνσον.

Η ηθοποιός στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Rising Phoenix» του HBO, αποκαλύπτει τις φρικτές στιγμές που βίωσε μαζί του, ενώ δηλώνει μεταξύ άλλων, πως ο Μάνσον την είχε βιάσει και μπροστά στην κάμερα, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Heart-Shaped Glass.

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας, με τη Γουντ να περιγράφει μια εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία της, όταν έμεινε έγκυος και θέλησε να αυτοκτονήσει: «Από την αρχή της σχέσης μας, είχε πάντα ένα θέμα με ό,τι αντισυλληπτικό χρησιμοποιούσα και δοκίμασα τα πάντα, όμως εκείνος αρνιόταν πεισματικά να φοράει προφυλακτικό. Το 2011 έκανα έκτρωση και αμέσως μόλις επέστρεψα σπίτι, με διέταξε να του ετοιμάσω δείπνο. Θυμάμαι ότι του είπα πως κανονικά θα πρέπει να ξεκουράζομαι. Και δεν τον ένοιαζε».

Rachel


Η Γουντ αναφέρει ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω του τραυματικού περιστατικού, σε μια προσπάθεια που αν και αποτυχημένη, φέρεται να της έδωσε μια διαφορετική άποψη για τη ζωή της.

«Μπήκα στο μπάνιο και πήρα ένα ποτήρι, το έσπασα στο πάτωμα και απλά άρχισα να σκάβω τους καρπούς μου, όσο πιο δυνατά μπορούσα», λέει η Γουντ στο ντοκιμαντέρ. «Όταν ξύπνησα, ένιωσα διαφορετικά. Νιώθω ότι όποια κι αν ήμουν μέχρι τότε, κοιμήθηκα και δεν ξύπνησα εκείνο το βράδυ. Αυτή η νέα εκδοχή του εαυτού μου ξύπνησε κι έπρεπε να ξανασταθώ στα πόδια μου. Κάλεσα τη μαμά μου και της είπα ότι μόλις προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πρέπει να πάω αμέσως σε νοσοκομείο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη

Κιμούλης: «Με έχετε καταστρέψει, δεν είμαι ούτε Λιγνάδης, ούτε Φιλιππίδης»

Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» από αύριο - Χιόνια και στην Αττική την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης