Μέριλιν Μάνσον: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες - Τι κατήγγειλε η προσωπική του βοηθός;

Μέριλιν Μάνσον: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες - Τι κατήγγειλε η προσωπική του βοηθός;

Ο τραγουδιστής την χρησιμοποιούσε ως «αντικείμενο ευχαρίστησης των φίλων του»

manson
Με νέες κατηγορίες επιβαρύνεται ο Μέριλιν Μάνσον, αφού η προσωπική του βοηθός τόν καταγγέλει ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ επίσης την υποχρέωνε να δουλεύει ολόκληρα 48ωρα, όταν εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Άσλεϊ Γουόλτερς κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για επιθετική συμπεριφορά, παρενόχληση, ενώ ακόμα αναφέρει πως τήν πρόσφερε σε φίλους του, δίνοντας τους την άδεια να τής κάνουν ό,τι εκείνοι θέλουν. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν, ο Μέριλιν Μάνσον την «πέταξε» στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού και τόν προέτρεψε να την φιλήσει ή να την αγγίξει αν θέλει.

ashley_walters


Η 37χρονη, που αρχικά εργαζόταν ως φωτογράφος, γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή, όταν εκείνος την κάλεσε στο σπίτι του για να αναλάβει μία φωτογράφισή του. Αρχικά, ήταν πολύ «εντάξει» όπως αναφέρει, όμως αργότερα προσπάθησε να την διεκδικήσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε, δεν έδειξε να ενοχλείται, ενώ συνέχισαν να μιλάνε φυσιολογικά. 'Οπως περιγράφει η γυναίκα, μετά από μερικές μέρες την κάλεσε ξανά, ενώ τής πρότεινε να δουλέψει για εκείνον ως προσωπική του βοηθός, προσφέροντας της τον διπλάσιο μισθό. Εκείνη ελπίζοντας στο ξεκίνημα μίας επιτυχημένης καριέρας, δέχτηκε.

ashley


Ενώ, λοιπόν, στην αρχή η συνεργασία τους εξελισσόταν φυσιολογικά, εκείνος έπειτα ξεκίνησε να γίνεται επιθετικός απέναντι της, ενώ όταν έπαιρνε ναρκωτικά συνήθιζε να τήν «ενοχλεί» ή ακόμα και να τής πετάει πιάτα. Μάλιστα, όταν η Άσλεϊ Γουόλτερς εργαζόταν για εκείνον, ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την ηθοποιό του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, με τη γυναίκα να επιβεβαιώνει τις κατηγορίες της ηθοποιού για κακοποίηση.

bianco_manson
Κλείσιμο


Στην κατάθεσή της αναφέρει πως κάποια στιγμή ο Μέριλιν Μάνσον τής έστειλε μία φωτογραφία, που έδειχνε την πλάτη της Μπιάνκο, που ήταν γεμάτη γρατζουνιές. Στο μήνυμα του έγραφε: «Είδες τι συμβαίνει καμιά φορά;», σαν να τήν προειδοποιούσε ότι μπορεί να τής έκανε το ίδιο. Η κοπέλα μέχρι στιγμής δεν είχε καταθέσει τίποτα, αφού φοβόταν πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Βλέποντας. όμως. τις κατηγορίες για τον τραγουδιστή να πληθαίνουν συνεχώς, βρήκε το θάρρος να τόν καταγγείλει. 


bianco



Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης