Πυρετός το Σαββατόβραδο με Ρούλα, Φαίη και Κοκλώνη

Πυρετός το Σαββατόβραδο με Ρούλα, Φαίη και Κοκλώνη

Μέχρι να λήξει η τρέχουσα σεζόν θα μετράμε πρεμιέρες και λάθη. Αυτά πάνε μαζί τώρα τελευταία

koromila
«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω… δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε κάτι μπούρδες». Επέλεξα αυτά τα υπέροχα, απλά και τόσο ουσιαστικά λόγια της Κατιάνας Μπαλανίκα στο «Στούντιο 4», γιατί πιστεύω ότι εκφράζουν πολλούς. Αγνοείται η ευθεία οδός στις μέρες και βασιλεύει η λοξοδρόμηση και η οπισθοχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqhke5nry60h)

Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV επιστρέφει απόψε στις 23:00 με τη «Νέμεση», το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου. Πολύ καλή προσπάθεια, εξαιρετική σειρά.

Κλείσιμο
«Έτερος Εγώ - Νέμεσις» - Official Trailer | COSMOTE TV

Γενικά, η μυθοπλασία ευτύχησε φέτος. Εδειξε ότι οι καλές παραγωγές πάντα θα ξεχωρίζουν ακόμη κι αν προσπαθούν να ανθίσουν όχι σε τόσο εύκρατες συνθήκες. Κάπως έτσι ο «Ερωτας Φυγάς» στο Open και το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ καλπάζουν και δεν υπολογίζουν τον ανταγωνισμό.

Η Ρούλα Κορομηλά με το «Σπίτι με το Mega», η Φαίη Σκορδά με το «Voice» και ο Νίκος Κοκλώνης με το «Just the two of us» θα κονταροχτυπηθούν το ερχόμενο Σαββατόβραδο. Δύσκολη μάχη και διαφορετικά σόου, με διαφορετικά κοινά. Θα έχει ενδιαφέρον ο λογαριασμός που θα έρθει την Κυριακή το πρωί.

Το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι ηθοποιοί σε απεργία διαρκείας δεν θα επηρεάσει μόνο τα θέατρα αλλά και τις τηλεοπτικές σειρές. Επειδή πλέον τα επεισόδια είναι πολλά την εβδομάδα, θα δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στα κανάλια. Η επανάληψις μήτηρ μαθήσεως, να πούμε και όχι μόνο.

Το «Dot» πλέον δεν θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του. Και σίγουρα δεν είναι θέμα αριθμών. Πασχίζουν οι συνεντεύξεις. Και θα το ξαναπώ. Οι ηθοποιοί παίζουν ρόλους, δεν κάνουν συνεντεύξεις. Η συνέντευξη είναι δημοσιογραφικό εργαλείο και απαιτεί ικανότητες και ταλέντο. Η εκπομπή είναι αποδυναμωμένη. Κρίμα.

dot


Ο Μανώλης Κωστίδης είναι σπουδαίος δημοσιογράφος. Με γνώσεις, με σοβαρότητα, με συναίσθημα και δημοσιογραφικό ένστικτο. Πρέπει να βραβευτεί με ειδικό βραβείο για όσα έκανε αυτή την περίοδο στον φονικό σεισμό της Τουρκίας. Συγχαρητήρια, συνάδελφε. Αν η κριτική ενοχλεί, προσπέρασέ την. Να την εμποδίσεις δεν μπορείς. Αυτό λέγεται λογοκρισία. Στην τηλεόραση η κριτική αντιμετωπίζεται με περίεργο τρόπο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο θέατρο, ούτε στον κινηματογράφο. Όταν βολεύει, γίνεται θέμα στις εκπομπές αλλά απομονώνοντας φράσεις. Όταν δεν βολεύει… Ας μην το ανοίξουμε τώρα το θέμα, ακόμη τρέχει η σεζόν. Όταν τελειώσει όμως, ας απασφαλίσουμε μερικοί, για να ειπωθούν πολλές αλήθειες.

Κουίζ: Ποια πανελίστρια δηλώνει εκτός κάμερας ότι θέλει να φύγει από την εκπομπή στην οποία βρίσκεται και στην κάμερα ότι θέλει να παραμείνει;


Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η τραγωδία μόλις άρχισε στην Τουρκία - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης