Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» και εξήγησε πως η ίδια παραμένει στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο, επικοινωνεί συνεχώς με τους φίλους και συνεργάτες της, οι οποίοι βρίσκονται στα χαλάσματα.
«Δυστυχώς, κάποιοι έχουν βρεθεί και δεν είναι ζωντανοί. Με τους περισσότερους δεν έχουμε επαφή. Τα τηλέφωνα πλέον δεν λειτουργούν. Κάποιες στιγμές, υπάρχον ελπίδες γιατί πριναπό λίγο, μετά από 122 ώρες, έβγαλαν μια κυρία 70 χρονών μέσα από τα χαλάσματα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqfldu5qkao9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε άλλες συγκλονιστικές στιγμές, από την Τουρκία. «Βγάλανε μια έγκυο ζωντανή μετά από 111 ώρες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως λένε πάντα και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε φίλους μας ή συγγενείς μας», εξήγησε.
«Βλέπουμε ανθρώπους να σκάβουν με τα χέρια τους, να ανοίγουν τρύπες για να βγάλουν έναν ζωντανό άνθρωπο», συμπλήρωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.
Η Stoiximan, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Σύμπλευση, ταξίδεψε στο ακριτικό νησί και χάρισε στα παιδιά τα εφόδια ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους
Είναι γεγονός ότι το νερό συνδέεται με την καλή υγεία και σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει προσέχουμε να μην περιέχει ίχνη των οξειδωτικών ενώσεων που υπάρχουν στη φύση
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι σκέφτονται το shopping προκειμένου να το υποδεχτούν όπως του αξίζει. Το The Mall Athens έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να το ζήσει αληθινά.