Μαρία Εκμεκτσίογλου: Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους

«Έπρεπε να τους προστατεύσω, γιατί ήμουν χωρισμένη» εξήγησε 

ekmektsiolglou
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τους τρεις της γιους και στα ακραία «μέτρα», στα οποία κατέφευγε κατά καιρούς για να τους ελέγχει.

Όπως ανέφερε η μαγείρισσα: «Τους πίεσα, ναι. Τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι και τώρα μου το παραπονιούνται, μου λένε: εμείς βράδυ δεν παίξαμε μπάλα με τους φίλους μας. Ίσως ο τρόπος που μεγάλωσα εγώ έπαιξε ρόλο. Ήθελα να είναι κύριοι, να μην αλητεύουν» δήλωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου, ενώ συνέχισε:

«Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα. Αυτοί έμπαιναν στο λεωφορείο να πάνε στο ραντεβού κι εγώ από πίσω με άλλο αυτοκίνητο και περούκες σγουρομάλλικες, ξανθιές ακολουθούσα να δω πού θα πάνε» εξομολογήθηκε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq6guws1b0mh)


Όσον αφορά στο αν την αντιλήφθηκαν ποτέ οι γιοι της: «Όταν παρακολουθούσα τον τρίτο γιο, έπαιρνα μαζί μου και τους άλλους δύο. Ήταν το πρώτο του ραντεβού. Μας το κρατάει ακόμα και δεν μας το συγχωρεί. Ήμασταν και οι τρεις μακριά και είδαμε με ποια κοπέλα βρέθηκε, τι έκανε».

Όπως εξήγησε η ίδια προχώρησε σε αυτές τις μεθόδους με σκοπό να τους προστατεύσει: «Έπρεπε να τους προστατεύσω, γιατί ήμουν χωρισμένη. Έπρεπε να είναι παιδιά σωστά, σε αυτό βοήθησε και ο πατέρας τους, δεν μπορώ να πω. Το τι θα πει ο κόσμος έπαψε να με ενδιαφέρει τα τελευταία 20 χρόνια μπορώ να πω. Πολλές μανάδες το ‘χουν κάνει κι ας μην το παραδέχονται».


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Phantom F-4: «Πάντα πετούσε χαμηλά πάνω από το Νευροκόπι και τον χαιρετούσαμε» - Αγωνία για τον 31χρονο σμηναγό

Μητσοτάκης: Η σιβυλλική δήλωση από την Ιαπωνία για τις εκλογές

Μάνος Δασκαλάκης: Η Πισπιρίγκου είπε στον πατέρα μου «για να μη με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης