Μπρένταν Φρέιζερ: Παραλίγο να... ντυνόταν Σούπερμαν

Μπρένταν Φρέιζερ: Παραλίγο να... ντυνόταν Σούπερμαν

«Θα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία που θα μου άλλαζε τη ζωή» ανέφερε ο ηθοποιός - Γιατί δεν πήρε τον ρόλο

brentan-freiser
Ο Μπρένταν Φρέιζερ παραλίγο να υποδυόταν τον εμβληματικό ρόλο του Σούπερμαν, αν και δεν ήταν ποτέ  σίγουρος αν πραγματικά το ήθελε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «The Howard Stern Show» και ο παρουσιαστής τότε, του υπενθύμισε πόσες φορές τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του σούπερ ήρωα.

«Όλοι διάβαζαν για τον Σούπερμαν. Και πάλι, τότε περνούσαν από κάστινγκ ίσως 6 ή 7 τύπους το 2002, το 2003» είπε ο Φρέιζερ απαντώντας στον Στερν, εάν έχασε το ρόλο «μέσα από τα χέρια του».

Όπως είπε ο ηθοποιός πριν από αυτόν για τον ρόλο του Σούπερμαν είχε περάσει από ακρόαση ο Πολ Γουόκερ, ενώ όπως είπε ο ίδιος,δίσταζε εάν θα μπορούσε να είναι «πιστός» στον ρόλο του υπερήρωα.

«Φυσικά, θα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία που θα μου άλλαζε τη ζωή, αλλά έπρεπε να συμφιλιωθώ με το: "Εντάξει, πες ότι πήρες τη δουλειά για να γίνεις ο άνθρωπος από ατσάλι. Θα γραφτεί στην ταφόπλακά σου. Είσαι καλά με αυτό;". Θα είσαι για πάντα γνωστός ως ο άνθρωπος από ατσάλι», είπε ο Φρέιζερ.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός της ταινίας «Whale» παραδέχτηκε επίσης, ότι σκεφτόταν διαφορετικά για τον ρόλο τότε, γιατί ήξερε ότι «δεν ήθελε να γίνει γνωστός μόνο για ένα πράγμα». Όπως είπε, περηφανευόμουν για τη διαφορετικότητα του σε όλη του την καριέρα. Κάτι τέτοιο λοιπόν, δεν ένιωθε ότι τον εκφράζει.

Ερωτηθείς πώς ένιωσε όταν δεν κέρδισε τελικά, τον ρόλο -ο Μπράντον Ρουθ έπαιξε τον Σούπερμαν στο «Superman Returns» του 2006- ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο «μάλλον» κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να είναι δεσμευμένος στον ρόλο.

sLGna3srfmr7fROxSebXMxIMXeR

«Ένιωσα απογοητευμένος που είχα μια καταπληκτική ευκαιρία που δεν έγινε πραγματικότητα», είπε ο ηθοποιός, αλλά πρόσθεσε ότι μάλλον οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν 100% δοσμένος στον ρόλο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια καναλιού επιτέθηκε στον Ερντογάν και στη συνέχεια παραιτήθηκε

Μπερτ Μπάκαρα: «Playboy του δυτικού κόσμου» με τέσσερις γάμους και αμέτρητες ερωμένες

Κορυδαλλός: Γηροκομείο-κολαστήριο - Εξαθλιωμένοι ηλικιωμένοι με ψώρα και αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης