Μπρένταν Φρέιζερ: Ο Ματ Ντέιμον κι εγώ ήμασταν γυμνοί στη σκηνή του ντους στην ταινία «School Ties»

Μπρένταν Φρέιζερ: Ο Ματ Ντέιμον κι εγώ ήμασταν γυμνοί στη σκηνή του ντους στην ταινία «School Ties»

Ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στην ταινία, ενώ ανέφερε πως δίστασε να γυρίσει τη γυμνή σκηνή, καθώς ήταν ο πρώτος του ρόλος

brentan-freizer
Ο Μπρένταν Φρέιζερ αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την ταινία «School Ties», που πρωταγωνίστησε με τον Ματ Ντέιμον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο Φρέιζερ μίλησε για τα γυρίσματα της σκηνής, που τον δείχνει να κάνει ντους με τον Ντέιμον, στην ταινία του 1992.

Στην εν λόγω σκηνή, η οποία είναι μία από τις διασημότερες της ταινίας, οι δύο ηθοποιοί κάνουν ντουζ εντελώς γυμνοί, ενώ καταλήγουν να καβγαδίζουν.

School Ties - "Hear The Joke?" - Matt Damon x Brendan Fraser
Κλείσιμο


«Εκτιμούσα ότι αυτή η σκηνή δεν ήταν πραγματικά για να πει το κοινό "ουάου", επειδή ήμασταν γυμνοί. Γιατί ναι, ήμασταν όντως γυμνοί, δεν φορούσαμε τίποτα», αναφέρει ο Μπρένταν Φρέιζερ.

Ο Φρέιζερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντέιβιντ Γκριν, αποκάλυψε ότι αρχικά φοβήθηκε να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή. Ήταν όμως, ο πρώτος του μεγάλος ρόλος και ήταν πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει.

«Όταν είσαι ηθοποιός και ξεκινάς,είσαι φιλόδοξος και παίζεις σχεδόν οτιδήποτε. Σου λένε "πήδα" κι εσύ λες "πόσο ψηλά;"», αναφέρει.

Ωστόσο, ένας από τους συμπρωταγωνιστές του, ο Κρις Ο' Ντόνελ, τον βοήθησε να νιώσει άνετα, διώχνοντας τον φωτογράφο από το σετ. Στη συνέχεια, εκείνος κρύφτηκε κάπου μέσα στο μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκοπός της σκηνής ήταν να φανεί ο αντισημιτισμός και η προκατάληψη που κυριαρχούσαν στον χαρακτήρα του Ματ Ντέιμον, Τσάρλι Ντίλον και να αποδειχθεί πόσο άσχημο ήταν αυτό για έναν άνθρωπο. Οι δύο χαρακτήρες καταλήγουν σε καβγά, ο οποίος συμβολίζει, όπως λέει ο Φρέιζερ, την αδυναμία τους να επικοινωνήσουν και να επιλύσουν τις διαφορές τους.


Τέλος, ο πρωταγωνιστής του «Whale» μίλησε επίσης για τη συνεργασία του με τον Ματ Ντέιμον. Όπως είπε, ο Ντέιμον είχε ήδη τον ρόλο και ήταν αποφασισμένος να μην τον χαλάσει. Ο Φρέιζερ ένιωθε σαν να έπρεπε να ανταποκριθεί στην απόδοση του συναδέλφου του, πράγμα  που τον φόβιζε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Έκανε πίσω η Άγκυρα, δεν δέχεται βοήθεια από την Κύπρο

Υπουργείο Υγείας: Εθνικό σχέδιο «εξάλειψης» των λοιμώξεων από τα νοσοκομεία

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή κατά Ερντογάν για το 12ωρο λουκέτο στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης