Αλίνα Κωτσοβούλου για τον «Σασμό»: «Μου έδωσαν έναν ρόλο, που δεν είμαι εγώ»

Αλίνα Κωτσοβούλου για τον «Σασμό»: «Μου έδωσαν έναν ρόλο, που δεν είμαι εγώ»

«Έχω κάποια στοιχεία, είμαι υπέρ της οικογένειας, είμαι συγκαταβατική και συμβιβαστική, αν ο άλλος δίπλα μου είναι πολύ έντονος, αλλά δεν είμαι για πολύ καιρό» ανέφερε 

alina-kotsovoulou
Η Αλίνα Κωτσοβούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Σασμός».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αρχικά, μίλησε για τον ρόλο της Άννας Αγγελάκη, που υποδύεται.

«Είναι μια οικογενειακή σειρά βεντέτας κρητικής που μου έδωσαν έναν ρόλο, που δεν είμαι εγώ! Δεν είμαι η Άννα Αγγελάκη. Έχω κάποια στοιχεία, είμαι υπέρ της οικογένειας, είμαι συγκαταβατική και συμβιβαστική, αν ο άλλος δίπλα μου είναι πολύ έντονος, αλλά δεν είμαι για πολύ καιρό», είπε αρχικά.

«Η Άννα είναι καλά. Αυτή τη χρονιά είναι καλύτερα από πέρσι, έχοντας αρχίσει να διεκδικεί τα δίκια της και τώρα είχε έρθει σε πολύ μεγάλη σύγκρουση με τον άνδρα της και έφυγε από το σπίτι. Δεν χωρίσαμε, αλλά μου ζήτησε να τον συγχωρέσω. Είναι σημαντικό ότι διεκδίκησε τη θέση στην οικογένεια της και δεν είναι απλά η μάνα των παιδιών ή η σερβιτόρα στο καφενείο», συμπλήρωσε.

Αλίνα Κωτσοβούλου: "Δεν είμαι η Άννα Αγγελάκη του Σασμού"


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το σενάριο ακολουθεί και την πραγματική ζωή, τους φόνους και τις γυναικοκτονίες. «Το σενάριο ακολουθεί και τη ζωή μας. Πρέπει να δείξουμε δηλαδή κάποιες πτυχές κάποιων ανθρώπων και πώς εξελίσσονται μέσα από τα πράγματα που γίνονται. Στο χωριό αυτό έχουν γίνει 1000 φόνοι, έχουν γίνει πολλά δύσκολα πράγματα που δεν μας συμβαίνουν στη δική μας καθημερινότητα αν και ακούσαμε για γυναικοκτονίες πολλές, ειδικά μέσα στην καραντίνα, δυστυχώς», ανέφερε.

Τέλος, απάντησε στο αν θα υπάρξει και τρίτη σεζόν του Σασμού. «Δεν έχουμε καταλάβει αν ο Σασμός θα συνεχιστεί τρίτη σεζόν. Δεν το ξέρουμε. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εμείς σαν ηθοποιοί, η ομάδα, έχουμε δέσει μεταξύ μας και υπάρχει οικειότητα, εμπιστοσύνη και μια τριβή με τα καλά και τα κακά. Λες, όμως, "αχ και που να πάω αλλού;". Από την άλλη καταλαβαίνω πως υπάρχει και φθορά. Δηλαδή ο άλλος λέει "ας τελειώνουμε"», ανέφερε.

«Νομίζω πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και δεν το λέω για να μην δώσω spoiler. Δεν το γνωρίζω, πραγματικά. Από την άλλη, και μια ανανέωση κακό δεν κάνει, μια αλλαγή. Είμαι ανοιχτή και σε μια αλλαγή και, αν αποφασιστεί να μην συνεχιστεί, δεν πειράζει», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης