Συγκεκριμένα, για τις προτάσεις που έχει απορρίψει και το μετάνιωσε, είπε:
«Είναι πολύ λίγες. Η πιο σημαντική ήταν πριν από 25 χρόνια, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε μια πρόταση για τη σειρά του MEGA, "Να με προσέχεις". "Σε έχω σκεφτεί για έναν ρόλο" (σ.σ. τον ρόλο που έκανε η Βάλια Πάτσιου) μου είπε και εγώ, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο, του απάντησα: "Χριστόφορε, φεύγω στην Αγγλία για μεταπτυχιακό".
Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα επαγγελματικά αλλά δεν ήθελα να κρεμάσω μια ολόκληρη παραγωγή. Μετάνιωσα που δεν του έδειξα ότι μετράω την πρόταση του και δεν προσπάθησα να βρω εναλλακτικές λύσεις. Παρακολουθώ τον Χριστόφορο όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξη και την τεράστια επιτυχία του».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.