Γκουίνεθ Πάλτροου: Έξαλλο το Instagram με την ηθοποιό - «Επινοείς βλακείες για να βγάλεις λεφτά»

Γκουίνεθ Πάλτροου: Έξαλλο το Instagram με την ηθοποιό - «Επινοείς βλακείες για να βγάλεις λεφτά»

Αφορμή στάθηκε μία νέα συνταγή για αποτοξίνωση που προώθησε - «Βροχή» τα επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση με την ίδια να φτιάχνει μία σαλάτα

paltrooy_salata3
Η απόφαση της Γκουίνεθ Πάλτροου να αφήσει για λίγο το Χόλιγουντ και να προτείνει τρόπους για υγεία και ευεξία δεν βρίσκουν σύμφωνο το κοινό της στα social media.

Το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει επικεντρωθεί στο lifestyle brand της με τίτλο Goop, μέσω του οποίου προτείνει προϊόντα και συμβουλές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν πείθει τους ακολούθους της, αλλά πολλοί από αυτούς εκφράζουν τις αμφιβολίες τους με αιχμηρά σχόλια.

Απόδειξη αυτού, το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του Goop στο Instagram.



Σε αυτό εμφανίζεται η Πάλτροου να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής 7 ημερών, που υπόσχεται αποτοξίνωση, το οποίο κοστίζει 195 δολάρια.

Ετοίμασε ένα γεύμα, που αποτελεί ένα εκ των συνταγών που περιλαμβάνονται στο "G. Tox 7-Day Reset Kit" για να δελεάσει το κοινό της.

Το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε, αφού η ανάρτηση «γέμισε» με σωρεία επικριτικών σχολίων, με τα περισσότερα εξ' αυτών να την κατηγορούν ότι «επινοεί βλακείες για να κερδίζει χρήματα».

«Κορίτσι μου, απλά επινοείς ανοησίες για να βγάλεις χρήματα. Το συκώτι σου είναι αυτό που φροντίζει τον καθαρισμό των τοξινών από το σώμα. Όλες αυτές οι ανοησίες περί αποτοξίνωσης είναι ένας ακόμη τρόπος για να βγάλεις χρήματα», «Αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σχέση με αποτοξίνωση» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.


Δείτε την ανάρτηση
gwyneth5
gwynet4
gwy3
gwyneth2
gwyneth1

Οι αντιδράσεις των ειδικών

Μετά τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε, τα ξένα ΜΜΕ απευθύνθηκαν σε διατροφολόγους για να εκφέρουν την άποψη της επιστήμης αναφορικά με τη σαλάτα της Πάλτροου.

Η διατροφολόγος, Μακένζι Κάλντγουελ, μίλησε στην Page Six και είπε ότι η σαλάτα της ηθοποιού δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, ο τρόπος που την παρουσίαζε ήταν λάθος.

«Η όλη ιδέα της αποτοξίνωσης είναι ένας ατυχής τρόπος που η κουλτούρα της δίαιτας προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο να πιστέψει πως χρειάζεται να αγοράσει κάτι για να απαλλαγεί από τα τρομαχτικά πράγματα του σώματος, αυτό δεν συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Για τον μέσο άνθρωπο, το συκώτι σου, οι πνεύμονες, τα νεφρά και το δέρμα σου αποτοξινώνουν το σώμα σου σε καθημερινή βάση και η πρακτική μιας ολοκληρωμένης διατροφής θα υποστηρίξει όλα αυτά τα όργανα να κάνουν αυτό που πρέπει».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επιδείνωση σήμερα με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Έρχεται ψυχρή εισβολή

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα του ψευτογιατρού - Ελέγχονται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης