Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όμως αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό για τον κατηγορούμενο.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Σπύρος Μπίμπας δήλωσε: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα από όλα όσα είπε ο Πέτρος στη δίκη. Ο κάθε άνθρωπος, είτε επειδή έτσι νομίζει αυτός, είτε επειδή του το επέβαλλαν οι αμειβόμενοι δικηγόροι, έχει δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει ότι θα του κάνει καλό».
Δείτε μετά το 1:07
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoan0htm0pt)
«Από εκεί και πέρα, δεν θα σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος για μένα, τι είπε για την Τουμασάτου, για τη μία και την άλλη», συμπλήρωσε.
Σημείωσε μάλιστα, πως δεν τον ενδιαφέρει τι είπε ο ηθοποιός για τον ίδιο, όμως τόνισε πως αυτή η ιστορία αποτελεί πλήγμα και για τον ίδιο.
«Δεν με ενοχλεί τίποτα, μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια όλους. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν θέλω να με ρωτάει κανείς για αυτό. Λέτε να μην ήταν πλήγμα για εμένα όλη αυτή η ιστορία;», συμπλήρωσε.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.