Το «Survivor All Star» έχει αποδειχθεί πολύ πιο δύσκολο από αυτό που οι παίκτες του ριάλιτι φαντάζονταν. Άλλωστε το παιχνίδι επιβίωσης ξεκίνησε με μία οικειοθελή αποχώρηση αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου και πλέον φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να βρίσκεται και εκείνη στα πρόθυρα κατάρρευσης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ακούγεται από την παραλία του Αγίου Δομίνικου, ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, περνάει πολύ δύσκολα και ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει.
«Στη Βρισηίδα πάντως, δεν έπεσαν τόσο πολύ από πάνω της. Έχουν πέσει πάνω στη Μαριαλένα όλοι. Από την παραγωγή ψυχολόγοι, ο Σάκης και προς το παρόν είναι εκεί. Δεν έχει φύγει. Ίσως περνάει μία κρίση» είπε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Alpha.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpqzk3n370ll)
Η ομάδα των Μαχητών, στην οποία ανήκει η Μαριαλένα, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κανένα έπαθλο φαγητού, με αποτέλεσμα οι παίκτες να τρέφονται αποκλειστικά και μόνο με καρύδες.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.