Survivor All Star: Έχασαν οι Μαχητές και η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα

Survivor All Star: Έχασαν οι Μαχητές και η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα των Διασήμων - «Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε» είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια

survivor_all_star_-_marialena_roumelioti
Το Survivor All Star έχει αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση για τους Μαχητές, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν καμία νίκη.

Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε για ακόμα μια φορά στο αποψινό αγώνισμα, γεγονός που έφερε δάκρυα στις γυναίκες των Μαχητών.

Το φαγητό άλλωστε, που θα μπορούσαν να κερδίσουν ως έπαθλο, θεωρείται πολυτέλεια, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, στις οποίες καλούνται να επιβιώσουν.

Μη μπορώντας να πιστέψει ότι η ομάδα της θα μείνει για ακόμα μια φορά νηστική, αφού οι Διάσημοι κέρδισαν το... ρύζι που είχε ως έπαθλο το αποψινό αγώνισμα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η πρώτη που ξέσπασε σε κλάματα.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppnzxj5ubzd)

«Ψυχικά αποθέματα εννοείται πως υπάρχουν. Έχουμε ξαναζήσει το παιχνίδι, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα, που τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν τις αναπληρώνεις ποτέ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Κι εγώ σκέφτομαι το μετά, όχι το τώρα. Τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω, αλλά όσο περνάνε οι μέρες και δεν τρώμε... Παρόλα αυτά, δεν θέλω να επηρεάσω την ομάδα μου ψυχικά. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε», συνέχισε.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης