Τζόνι Ντεπ: Φέρεται ως... Λουδοβίκος στη νέα του ταινία - Καβγάδες και απουσίες από τα γυρίσματα

Τζόνι Ντεπ: Φέρεται ως... Λουδοβίκος στη νέα του ταινία - Καβγάδες και απουσίες από τα γυρίσματα

Ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Λουδοβικό ΙΕ' στην ταινία «La Favorite»

depp342
Το 2022 καθώς περνά στην ιστορία, συμπαρασέρνει μαζί και το όνομα του Τζόνι Ντεπ, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά τους πρώτους μήνες του έτους με την πολύκροτη δίκη του με την Άμπερ Χερντ.

Παρά τη θριαμβευτική νίκη του ηθοποιού που ήρθε, για να «καθαρίσει» το όνομα του και να κερδίσει πίσω, όλα όσα έχασε μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό που εξαπέλυσε εναντίον του, η πρώην σύζυγός του, ο ίδιος επανέρχεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, απασχολώντας, αυτή τη φορά, για τους λάθος λόγους.

Ο θρυλικός Τζακ Σπάροου φαίνεται να βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Βέβαια οι τελευταίες πληροφορίες έφεραν τον συμβιβασμό στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια για να βάλει τέλος στην υπόθεση.
depp__1_
Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της «Daily Beast» έρχεται για να ρίξει «λάδι στη φωτιά» και να θέσει το όνομα του Ντεπ για άλλα μία φορά στο επίκεντρο του σχολιασμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμπεριφορά του Χολιγουντιανού ηθοποιού στα γυρίσματα της νέας ταινίας «La Favorite», στην οποία ο Ντεπ ενσαρκώνει τον Λουδοβίκο ΙΕ', φαίνεται να χαρακτηρίζεται ως προβληματική από τους συνεργάτες του.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν ασφαλείς πηγές, η στάση του Ντεπ είναι «τρομερή». Αξίζει να τονιστεί ότι ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και πριν ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη, ωστόσο οι συνεργάτες του είχαν δικαιολογήσει την απρεπή στάση, θεωρώντας πως το άγχος και η ανησυχία για την έκβαση της δίκης, ήταν που προκαλούσε τα... νεύρα του.

Κλείσιμο
Δεδομένης της θριαμβευτικής του νίκης, οι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά του στα γυρίσματα, ισχυρίζονται πως τίποτε δεν δικαιολογεί πια την αλλοπρόσαλλη και ασυνεπή στάση του. Οι πληροφορίες σημειώνουν πως ο Τζόνι Ντεπ, που απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές όταν εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη ως Τζακ Σπάροου, ήταν εξαιρετικά αγενής απέναντι στη σκηνοθέτιδα και συμπρωταγωνίστριά του, Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Μπερνάρντ Μονσιέλ ήταν αυτός που επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν για τη στάση του Ντεπ, κατά τη διάρκεια της γαλλικής τηλεοπτικής εκπομπής «Touche pas a mon poste!» (Μην αγγίζετε την τηλεόρασή μου!).

Όπως αποκάλυψε ο Μονσιέλ ο οποίος βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, Ντεπ και Λε Μπεσκό, είχαν λεκτική σύγκρουση και περίεργη σχέση καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Έχω ακούσει κάποιο θόρυβο από τα γυρίσματα, πολύ σοβαρά πράγματα. Ο Ντεπ είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, όταν έρχεται στο πλατό, εκτός από μερικές φορές που στις έξι το πρωί το συνεργείο είναι έτοιμο και δεν εμφανίζεται. Φυσικά, η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, η οποία είναι η σκηνοθέτιδα, θύμωσε και την επόμενη μέρα, δεν εμφανίστηκε εκείνη. Δεν τα βρίσκουν καθόλου, ουρλιάζουν ο ένας στον άλλον όλη την ώρα».

Το γεγονός ότι ο Τζόνι Ντεπ καθυστερεί στα γυρίσματα, είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ήδη από την εποχή των «Πειρατών της Καραϊβικής». Μάλιστα σε ένα άρθρο του «Hollywood Reporter» από το 2017, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντεπ είχε προβλήματα με το ποτό, μεγάλες διαμάχες με την Άμπερ Χερντ και συνεχείς καθυστερήσεις στα πλατό, που άφηνε εκατοντάδες συνεργάτες να τον περιμένουν για ώρες.

Ωστόσο, τότε ο παραγωγός των «Πειρατών της Καραϊβικής» Τζέρι Μπρουκχάιμερ, υπερασπίστηκε τον ηθοποιό, τονίζοντας πως ο Ντεπ δεχόταν μεγάλη πίεση εκείνη την περίοδο.

Η ταινία «La Favorite» και ο ρόλος του Λουδοβίκου ΙΕ'
Η ταινία με τίτλο «La Favorite» είναι βασισμένη στην ιστορία της τελευταίας ερωμένης του Γάλλου μονάρχη.

Πρόκειται για τη νόθα κόρη μίας μοδίστρας, η οποία εκμεταλλεύτηκε την εξυπνάδα και την ομορφιά της, για να καταφέρει να μπει στην υψηλή κοινωνία του 18ου αιώνα στο Παρίσι. Τελικά, κατάφερε να κερδίσει τη θέση της δίπλα στον μονάρχη και να του δώσει πίσω τη χαμένη του όρεξη για ζωή. Η σχέση τους αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής.
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Netflix ολοκληρώθηκαν μετά από 11 εβδομάδες και έλαβαν χώρα σε διάσημες τοποθεσίες του Παρισίου, όπως το Παλάτι των Βερσαλλιών. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Κηφισίας - Μηχανή έπεσε σε φανάρι

Ο κατηγορούμενος Βούλγαρος αποκάλυψε τι φώναζαν οι μαθητές-βιαστές του 15χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης