Τζόνι Ντεπ: Η νέα του φωτογραφία ως Λουδοβίκου ΙΕ' για την ταινία «La Favorite»

Τζόνι Ντεπ: Η νέα του φωτογραφία ως Λουδοβίκου ΙΕ' για την ταινία «La Favorite»

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν - Δείτε το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε η εταιρεία παραγωγής

johnny-depp__4_
Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στον κινηματογράφο, μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός ζει μια πολύ παραγωγική φάση, αυτή την περίοδο, καθώς εστιάζει στη μουσική του, τα έργα τέχνης του και παράλληλα, συνεχίζει τη λαμπρή καριέρα του στον κινηματογράφο.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο επόμενος ρόλος για τον ηθοποιό θα είναι εκείνος του Λουδοβίκου ΙΕ'. Πριν λίγο καιρό, η εταιρεία παραγωγής είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία του Ντεπ «ντυμένο» ως... Λουδοβίκο, όμως ο ηθοποιός δεν φαινόταν καθαρά. Αυτή τη φορά, κυκλοφόρησε ένα ακόμα στιγμιότυπο και η «αλλαγή» του ηθοποιού για να έρθει κοντά στον ρόλο είναι εκπληκτική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Deadline, η ταινία θα έχει τον τίτλο  «La Favorite» και θα είναι βασισμένη στην ιστορία της τελευταίας ερωμένης του Γάλλου μονάρχη.

Πρόκειται για τη νόθα κόρη μίας μοδίστρας, η οποία εκμεταλλεύτηκε την εξυπνάδα και την ομορφιά της για να καταφέρει να μπει στην υψηλή κοινωνία του 18ου αιώνα στο Παρίσι.

Κλείσιμο
Εν τέλει, κατάφερε να κερδίσει τη θέση της δίπλα στον μονάρχη και να του δώσει πίσω τη χαμένη του όρεξη για ζωή. Η σχέση τους αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής.

johnny

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν, μετά από 11 εβδομάδες κι έλαβαν χώρα σε διάσημες τοποθεσίες του Παρισίου, όπως το Παλάτι των Βερσαλλιών. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.

Πώς εμπλέκεται το Netflix στη νέα ταινία του Ντεπ

Όσον αφορά στο ρόλο του Netflix, το δίκτυο απέκτησε τα δικαιώματα για τη μετάδοση της ταινίας στη Γαλλία, 15 μήνες μετά την αρχική της πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Ωστόσο, η εταιρία δεν έχει τα δικαιώματα για την προβολή της ταινίας εκτός Γαλλίας, ενώ επισημαίνεται πως οι παραγωγοί αποφάσισαν, να πουλήσουν από τώρα τα δικαιώματα στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την παραγωγή αυτή καθαυτή. Το Netflix δε θα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στη δημιουργική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, το Netflix είχε ανακοινώσει ότι θα επενδύσει συνολικά 40 εκατομμύρια ευρώ σε γαλλικές ταινίες το 2022, με το «La Favorite» του Ντεπ, να είναι μια από τις πρώτες επιλογές του. Άλλες επερχόμενες γαλλικές ταινίες, που επιλέχθηκαν από την streaming υπηρεσία περιλαμβάνουν την κωμωδία «Asterix & Obelix: l'Empire du Milieu» σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ και το «Chien et chat» σε σκηνοθεσία Ριμ Κερισί.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα

Viral βίντεο: Καλλονή φίλαθλος «τρέλανε» τον σπορτσκάστερ - Άρχισε να τραγουδάει σε ζωντανή μετάδοση

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Νίκαια - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης