Χένρι Καβίλ: Οργή κατά της DC για την απόλυσή του από Superman

Χένρι Καβίλ: Οργή κατά της DC για την απόλυσή του από Superman

Η ανακοίνωση του ηθοποιού ότι δεν θα φορέσει ξανά τη στολή του διάσημου ήρωα, έχει φέρει τα πάνω κάτω στα social media

cavill3-superman3
O Χένρι Κάβιλ δεν θα φορέσει ξανά την κόκκινη κάπα του Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, σύμφωνα με ανακοίνωση που κοινοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Μόλις η είδηση ότι ο Καβίλ απολύθηκε από τον θρυλικό του ρόλο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δεν άργησαν να φανερωθούν και οι αντιδράσεις των θαυμαστών του, οι οποίοι δεν μπορούν να «χωνέψουν» με κανέναν τρόπο, ότι ο ηθοποιός δεν θα φορέσει πάλι, τη στολή του υπερήρωα.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο 39χρονος ηθοποιός γράφει: «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ».

Η ανακοίνωση του Χένρι Καβίλ 

Στον απόηχο της δυσάρεστης, για τους θαυμαστές, ανακοίνωσης, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με κάποιους να κατηγορούν για την απόλυση του ηθοποιού τον Ντουέιν Τζόνσον, παρά το γεγονός ότι ο «Rock» ήταν εκείνος που αποθέωσε και στήριξε τον Καβίλ στον ρόλο του Superman.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόνσον ήταν που «χειροκρότησε» τον ηθοποιό και τόνισε πως ο Χένρι Καβίλ, ήταν ο ιδανικότερος, για να επανέλθει στον ρόλο του σουπερήρωα. Μέσα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Twitter, στο οποίο γιόρταζε την κυκλοφορία του «Black Adam» σε ψηφιακή μορφή, ο Τζονσον είχε τονίσει ότι προσπάθησε να ασκήσει πίεση για να επαναφέρει τον Καβίλ, στον διάσημο ρόλο. Μάλιστα, είχε δηλώσει δημόσια για πρώτη φορά ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει παίξει ποτέ αυτό τον ρόλο.

Φυσικά ο ηθοποιός, έδειξε αμέριστο σεβασμό για τον Superman του Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Χένρι Καβίλ, «είναι πιο πάνω από όλους τους άλλους». «Ο Χένρι Καβίλ είναι ο Superman της γενιάς μας και, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος όλων. Και το εννοώ φυσικά, με σεβασμό στους άλλους ηθοποιούς, ειδικά στον Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ο Χένρι είναι ο μεγαλύτερος Superman όλων των εποχών» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο 
Για την ώρα οι φαν βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» και προσπαθούν να αποδώσουν ευθύνες για την «άτακτη» αποχώρηση του ηθοποιού. Πολλοί από τους χρήστες του διαδικτύου έριξαν ευθύνες στον Τζόνσον, θεωρώντας ότι η παρουσία του Καβίλ στην τελευταία σκηνή του «Black Adam» ήταν που έκανε τους συντελεστές της νέας ταινίας για τον Superman, να αναζητήσουν τον υπερήρωα στο πρόσωπο κάποιου άλλου ηθοποιού.

Όπως αναφέρεται σε κάποια από τα διαδικτυακά σχόλια η παρουσία του Καβίλ στους τίτλους τέλους της ταινίας με τον «Rock», ενδεχομένως να μην ήταν αρκετή, για να διεκδικήσει μία θέση στο όραμα των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις 

Η τοποθέτηση του Τζέιμς Γκαν 
Όπως τόνισε ο Γκαν, η ταινία είναι έτοιμη να ξεκινήσει με τη νέα εκδοχή του Superman και το σενάριο πρόκειται να επικεντρωθεί στα «προηγούμενα μέρη της ζωής του Superman». Ως εκ τούτου, ο Κάβιλ δεν θα μπορεί να έχει πλέον τον ρόλο λόγω της ηλικιακής διαφοράς. Παρόλα αυτά ο Τζέιμς Γκαν σημείωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Χένρι Καβίλ στο μέλλον.

James_AGunn_cleanup



Το οξύμωρο της ξαφνικής και αναπάντεχης αποχώρησης του Χένρι Καβίλ, που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία για τους λάτρεις του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, είναι ότι εδώ και κάποιο καιρό ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο ηθοποιός, θα επιστρέψει στον αγαπημένο ρόλο.

Ο 39χρονος ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία post-credit σκηνή του «Black Adam», εκεί όπου ο ομώνυμος αντί-ήρωας του Ντουέιν Τζόνσον, συναντήθηκε με τον Superman, αφήνοντας έκπληκτους τους φαν, που ανέμεναν την αναπόφευκτη σύγκρουσή τους στο σίκουελ του «Black Adam».



Ειδήσεις σήμερα:

Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων σε σερβοκροατικό καρτέλ ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφίες

Corriere della Sera: Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη για την Εύα

Στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τάσεις της ΜRB

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης