Ντουέιν Τζόνσον για Χένρι Καβίλ: «Ο "μεγαλύτερος" Superman όλων των εποχών»

Ντουέιν Τζόνσον για Χένρι Καβίλ: «Ο "μεγαλύτερος" Superman όλων των εποχών»

«Φυσικά το λέω με σεβασμό στους άλλους ηθοποιούς, ειδικά στον Κρίστοφερ Ριβ» συμπλήρωσε ο γνωστός ως «The Rock»

Johnson-Cavil
Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Χένρι Καβίλ, επιστρέφει και πάλι ως Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια, μιας και το «Man of Steel», όπου πρωταγωνιστούσε κυκλοφόρησε το 2013.

Ο Ντουέιν Τζόνσον με τη σειρά του, «χειροκρότησε» τον ηθοποιό, για την επιστροφή του και τόνισε πως ο Καβίλ, είναι ο ιδανικότερος, για να επανέλθει και ξανά στον ρόλο του σουπερήρωα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σε βίντεο, ο γνωστός ως «The Rock» ηθοποιός, η κόκκινη κάπα ταιριάζει «γάντι» στον Βρετανό Χολιγουντιανό σταρ.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter, στο οποίο γιόρταζε την κυκλοφορία του «Black Adam» σε ψηφιακή μορφή, ο Τζονσον τόνισε ότι προσπάθησε να ασκήσει πίεση ακόμα και ο ίδιος, για να επαναφέρει τον Καβίλ, ως Superman. Μάλιστα, δήλωσε για πρώτη φορά ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει παίξει ποτέ αυτό τον ρόλο.

Φυσικά ο διάσημος ηθοποιός, έδειξε αμέριστο σεβασμό για τον Superman του Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Χένρι Καβίλ, «είναι πιο πάνω από όλους τους άλλους».

«Ο Χένρι Καβίλ είναι ο Superman της γενιάς μας και, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος όλων. Και το εννοώ φυσικά, με σεβασμό στους άλλους ηθοποιούς, ειδικά στον Κρίστοφερ Ριβ, αλλά ο Χένρι είναι ο μεγαλύτερος Superman όλων των εποχών» είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο 
Η ανακοίνωση του Χένρι Καβίλ για την επιστροφή στον ρόλο του Superman
Ο Χένρι Καβίλ επανέρχεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC και έδωσε πριν από λίγο καιρό  μία πρώτη γεύση από την επιστροφή του. Ο 39χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μία post-credits σκηνή του «Black Adam», εκεί όπου ο ομώνυμος αντί-ήρωας του Ντουέιν Τζόνσον, συναντήθηκε με τον Superman, αφήνοντας έκπληκτους τους φαν, που αναμένουν την αναπόφευκτη σύγκρουσή τους στο σίκουελ του «Black Adam».

BLACK ADAM POST-CREDIT SCENE! Major Cameo & Man of Steel 2 Plan! (SPOILERS)

«Ήθελα να περιμένω να περάσει το Σαββατοκύριακο πριν το αναρτήσω, επειδή ήθελα να δείτε όλοι το "Black Adam". Αυτό ήταν μόλις μια μικρή γεύση από τα όσα έπονται. Η αυγή της ελπίδας ανανεώθηκε. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, θα ανταμειφθείτε» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Καβίλ..

Δείτε το βίντεο του Καβίλ
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Το πόρισμα επιβεβαιώνει την κατάσταση φρίκης», λέει η οικογένεια του 25χρονου που πέθανε σε δομή της Θεσσαλονίκης

Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο στις Μικροθήβες

Πυκνώνει τις προεκλογικές περιοδείες ο Μητσοτάκης - Τέμπο με αιχμή την οικονομία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης