Η αλήθεια του Ντάνου και οι ιέρειες της μυθοπλασίας

Η αλήθεια του Ντάνου και οι ιέρειες της μυθοπλασίας

Η κυριαρχία των σίριαλ δεν αμφισβητείται και προς το παρόν δεν απειλείται

ntanosw343
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως εντάσσεται τελικά στο «Survivor All Star». Ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει και οι τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του είναι αυτές που δόθηκαν σε συνέντευξή του στην Κύπρο όπου ούτε λίγο ούτε πολύ εκφράζει για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να μην ταξιδέψει για τον Αγιο Δομίνικο. Δεν υπάρχει, δημόσια τουλάχιστον, κάποια απάντηση ή σχόλιο που να δείχνει ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.

Ο Ντάνος ανήκει στην κατηγορία εκείνη που δεν αποφεύγει να απαντήσει. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αν και προσπάθησα να τον βρω, δεν ήταν εφικτό λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και τεχνικών δυσκολιών. Ωστόσο πάντα έρχεται η στιγμή που θα βρει τον χρόνο και θα πάρει, πάντα ευγενικά, για να μιλήσει. Τον αδίκησα λέγοντας πως αποφεύγει να μιλήσει, κεκτημένη ταχύτητα και λάθος εκτίμηση. Εδώ και μερικά χρόνια ποτέ δεν αθέτησε τον λόγο του δημόσια και ιδιωτικά.
Danos_

Άδικες οι επιθέσεις που δέχεται και η σφοδρή κριτική για την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είναι εργατικός, έχει δουλέψει πολύ και έχει πετύχει πολύ περισσότερα από πολλούς. Το σημαντικότερο φυσικά είναι ο «Φύλακας Αγγελος». Εκεί γίνεται σπουδαία δουλειά.

Αυτές τις μέρες θα κάνει κάποια ραντεβού που αφορούν την μυθοπλασία. Και όχι το «Survivor». Να πάνε όλα καλά..


Αλλωστε η μυθοπλασία θυμίζει όστρακο που πάντα εγκυμονεί μαργαριτάρια. Ειδικά την φετινή σεζόν οι ερμηνείες είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Μαρία Πρωτόπαππα, Αναστασία Παντούση, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Διδασκάλου, Χαρούλα Αλεξίου, Θεοδώρα Τζήμου, Ηλιάννα Μαυρομάτη και πόσες ακόμη σημαντικές ηθοποιοί.
Maria_Kavogianni
Κλείσιμο

Εξαιρετικό το θέμα της «Ελένης» με την δωρεά οργάνων που έκαναν οι γονείς που έχασαν το παιδί τους. Της πηγαίνουν της Ελένης Μενεγάκη τα κοινωνικά θέματα και καλοδεχούμενη η συγκίνησή της.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-couqrpvevth5)

Το «Μουντιάλ» επελαύνει, όμως η «Γη της ελιάς» αντέχει και διατηρεί σχεδόν ακέραια τα ποσοστά της. Με απώλειες οι υπόλοιποι απλά μετρούν αντίστροφα να περάσουν τα δύσκολα.

Κουίζ και καληνύχτα: Ποια πανελίστρια επιστρέφει θριαμβευτικά οσσνούπω;


Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης