Νίκος Ψαρράς για τη νέα σειρά «Μάγισσα»: «Είναι θρίλερ και αναφέρεται σε μια εποχή άγνωστη για εμάς»

Νίκος Ψαρράς για τη νέα σειρά «Μάγισσα»: «Είναι θρίλερ και αναφέρεται σε μια εποχή άγνωστη για εμάς»

«Υποδύομαι έναν μποέμ τύπο, ανύπαντρο παρά τα 50 του χρόνια, ο οποίος κρύβει τα δικά του μυστικά» αποκάλυψε ο ηθοποιός 

Psarras_
Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επερχόμενη σειρά του ΑΝΤ1, «Μάγισσα». Ο ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά μίλησε για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσει το κοινό στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Έχουν γραφτεί ήδη τα πρώτα 20 επεισόδια. Τα γυρίσματα ξεκινούν αρχές Νοεμβρίου. Η σειρά είναι θρίλερ και αναφέρεται σε μια εποχή άγνωστη για εμάς. Η ιστορία ξεκινά το 1817 στη Μάνη. Δύο οικογένειες, τις οποίες χωρίζει το άσβεστο μίσος, συμφωνούν σε ένα γάμο για να επέλθει επιυέλους η συμφιλίωση. Από αυτόν τον γάμο προκύπτει ένα παιδί το οποίο βρίσκεται νεκρό αμέσως μετά τη βάπτιση του. Οπότε αρχίζει η αναζήτηση του δολοφόνου, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε την άνθηση της Φιλικής Εταιρείας και όλη της ατμόσφαιρα της προεπαναστατικής περιόδου» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τη νέα σειρά «Μάγισσα» που υπογράφουν οι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, που δημιούργησαν και τις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ, από άποψη γυρισμάτων και απαιτήσεων. Δεν υπάρχει τίποτα στο βεστιάριο από εκείνη την εποχή. Πρέπει όλα να γίνουν από το μηδέν, από τα σκηνικά και τα ρούχα μέχρι τους δρόμους και τα κάρα. Είναι όμως μεγάλη χαρά να δουλεύεις με τη Μελίνα και τον Πέτρο, που έχουν αναλάβει τη συγγραφή, και φυσικά τον Λευτέρη στη σκηνοθεσία, που δεν είναι πια συνεργάτης, είναι φίλος» πρόσθεσε.


Μιλώντας για τον ρόλο του στη νέα σειρά, ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε: «Είμαι ο Κανέλλος, ο αδελφός του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος υποδύεται τον Μιχαήλο. Είναι ένας μποέμ τύπος, ανύπαντρος παρά τα 50 του χρόνια, ο οποίος κρύβει τα δικά του μυστικά και είναι από τους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Ελληνικής Επανάστασης. Είναι από τις μαγικές στιγμές στη ζωή ενός ηθοποιού να «βουτάει» σε εποχές άγνωστες. Έχω κάνει πολλά σίριαλ εποχής και πάντα μου άρεσε, διότι γύριζα στο χρόνο που ήταν παιδιά οι γονείς μου. Τώρα θα κάνουμε "βουτιά" σε έναν κόσμο άγνωστο και αυτό είναι πολύ γοητευτικό».

«Θα δούμε σίγουρα την προετοιμασία της, αλλά δεν γνωρίζω αν θα φτάσουμε στο 1821» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία EVA: Συναγερμός για τις καταιγίδες που έρχονται - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έβριζαν τον Τραμπ για τα tweets που έκανε εναντίον της Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης