Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε και η... κατάρρευση της Κολέτσα - Δείτε βίντεο

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε και η... κατάρρευση της Κολέτσα - Δείτε βίντεο

«Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε» τόνισε η τραγουδίστρια - Ποιο ζευγάρι τερμάτισε τελευταίο και επιστρέφει στην Ελλάδα

asia_express
Η περιπέτεια των έξι ζευγαριών στην Καμπότζη συνεχίστηκε στο Asia Express. Στο νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι στο STAR το βράδυ της Κυριακής είχαμε ακόμα μια αποχώρηση ζευγαριού, αλλά και την κατάρρευση μιας παίκτριας.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος και έχοντας βάρος στην πλάτη τους, η Χριστίνα Κολέτσα και η φίλη της, Μαρία κλήθηκαν να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση με νερά, λακκούβες και λοιπές αντιξοότητες. Η τραγουδίστρια προδόθηκε από τις δυνάμεις της και έπεσε στο έδαφος, ενώ η φίλη της είχε χάσει τα λόγια της από την κούραση.

«Ένιωθα τεράστιο πόνο στα πόδια μου και ο πόνος δεν υπήρχε! Τα νεύρα ήταν πάνω από το κεφάλι μου και όταν έχω νεύρα χάνεται η λογική και γίνομαι λίγο κακιασμένη» ομολόγησε Χριστίνα Κολέτσα

Αντίθετα Μαυρίδης και Καθάργια έδειξαν να το διασκεδάζουν μέσα σε μια καρότσα.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnhnh436dw4h)


Εκτός από τον Παύλο και τον Νάσο Γαλακτερό που εξαιρέθηκαν από τη δοκιμασία, καθώς κέρδισαν ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο, τα υπόλοιπα ζευγάρια έδωσαν, για μια ακόμη φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μην τερματίσουν τελευταίοι και επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα, όμως δυο δεν τα κατάφεραν.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Asia Express, Πέτρος Πολυχρονίδης, το ζευγάρι που θα αποχωρήσει και θα τελειώσει την διαδρομή στο ταξιδιωτικό ριάλιτι, σύμφωνα με τη βαθμολογία της ημέρας, ήταν ο Χρήστος Ζώτος και ο Στέλιος Λεγάκης.



Οι δύο παίκτες είχαν κερδίσει δύο μενταγιόν συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, τα οποίο έδωσαν στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster. Πλέον το ζευγάρι φοράει στο λαιμό του 4 έπαθλα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

«Γιατί ρε; Τρίτοι ξεκινήσατε» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος χωρίς να κρύψει την έκπληξη του για αυτή την αποχώρηση από το Asia Express. «Έχω σοκαριστεί που φεύγουν τα παιδιά! Δεν το πιστεύω και δεν ξέρω πως θα είναι χωρίς τα παιδιά το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Fipster.





Ειδήσεις σήμερα:

«Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται στη Νίκαια

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Στέφανε καλύτερα να πηγαίνεις σε εστιατόρια, παρά να ανοίξεις ένα»

Θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα τονίζει ο Δένδιας από την Αίγυπτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης