Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με αιχμή: «Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία»

Η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με αιχμή: «Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία»

Στη μακροσκελή ανάρτηση της το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια ευχαριστεί το κανάλι και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στον Γιώργο Λιάγκα

doukissa43
Ένα διαζύγιο εξπρές για τα τηλεοπτικά δεδομένα που ξάφνιασε κάποιους, στοιχημάτιζαν άλλοι. Μετά από αρκετές φήμες και δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, από το ίδιο το κανάλι. 

Ο ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», παραμένει στον ΑΝΤ1 και επιπλέον επιβεβαίωσαν το κακό κλίμα στην εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη την Πέμπτη στη τελευταία της εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής ανήρτησε μια μακροσκελή ανάρτηση, από την οποία δεν έλειψαν και οι αιχμές, πάντα με το κομψό γάντι της.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».


Το χρονικό του τηλεοπτικού χωρισμού 

Από την Παρασκευή οπότε και έγινε γνωστή η είδηση ως και σήμερα δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση του ΑΝΤ1 και των συνεργατών της Δούκισσας στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων. Ωστόσο πηγές από τον σταθμό και το περιβάλλον της πρωινής εκπομπής έκαναν λόγο για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Κλείσιμο
Με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι ο ΑΝΤ1 εκμεταλλεύεται την κατάσταση για επικοινωνιακούς λόγους και για να δημιουργήσει μία ίντριγκα με «αριθμητικά» οφέλη για το μαγκαζίνο του αποφασίζει να στείλει μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1». Με λίγα λόγια η Δούκισσα εκτός «Πρωινού», εντός ΑΝΤ1 και τα ρεπορτάζ για σύγκρουση επιβεβαιώνονται.

Ο,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο


Τα είπε το άσμα τα επιβεβαιώνει η τηλεόραση. Η Δούκισσα δεν άντεξε και όσοι στοιχημάτιζαν για σύγκρουση με τον Λιάγκα επιβεβαιώθηκαν. Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο οπότε και έγινε γνωστή η απόφαση της Φαίης Σκορδά να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 λόγω διαφωνιών με τον σταθμό σε σχέση με την διαμόρφωση του «Πρωινού» αναφορικά με το περιεχόμενο και τον ρόλο της. Η παρουσιάστρια δεν δέχθηκε να υποχωρήσει στην επιμονή του Γιώργου Λιάγκα για ενημερωτικό περιεχόμενο και για συμπαρουσίαση. Γι αυτό και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της και «μετακόμισε» στον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας μία εκπομπή όπως ακριβώς την ήθελε.

Στα σενάρια που ήθελαν πολλές υποψήφιες για την θέση της όσοι γνωρίζουν καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μειδιούσαν. Είχε ήδη γίνει γνωστή η επιθυμία του σταθμού για συμφωνία με την Δούκισσα Νομικού και μάλιστα από τους επικεφαλής και όχι από τα στελέχη. Η συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις του Γιώργου Λιάγκα, προχώρησε και η συνεργασία του ΑΝΤ1 με την αγαπημένη του παρουσιάστρια ανακοινώθηκε στις 25 Αυγούστου.

Όμως μία λεπτομέρεια στην τότε ανακοίνωση προκάλεσε απορία καθώς δεν υπήρχε καμία αναφορά στο «Πρωινό» αλλά συνεργασία γενική «μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού». Είχε γίνει γνωστό πως για κάθε πρόταση στο συμβόλαιο είχε γίνει σκληρή διαπραγμάτευση και η ίδια μαζί με τον μάνατζερ της δεν άφηναν κανέναν περιθώριο λάθους ή μη ικανοποίησης των όρων που η ίδια είχε θέσει στον σταθμό.

Η συνεργασία της με το «Πρωινό» θα ανακοινωθεί αργότερα με μία επίσης αμήχανη ανακοίνωση στην οποία γίνεται αναφορά για «παρέα» με τον Γιώργο Λιάγκα… Συγκεκριμένα αναφερόταν πως, «Το «Πρωινό» καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη και επικοινωνιακή προσωπικότητα. Με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας. Ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τη Δούκισσα Νομικού θα υποδέχονται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα».

Την αμηχανία της ανάγνωσης των ανακοινώσεων ακολούθησε ο προβληματισμός που γέννησε η εικόνα της συνύπαρξης. Ο καθένας χώρια, η χημεία ανύπαρκτη, ο Λιάγκας σχεδόν να δυσανασχετεί και η Δούκισσα Νομικού να δείχνει αφόρητα πιεσμένη και άτονη αν και λαμπερή.
Το μεσημέρι της Πέμπτης η αναφορά της Λίτσας Πατέρα σε επαγγελματική πίεση που αφορούσε το ζώδιο που ανήκει έφερε δάκρυα στα μάτια της. Την Παρασκευή η Δούκισσα δεν εμφανίστηκε στο «Πρωινό». Η αρχή του τέλους μόλις είχε σημάνει. Καταιγισμός δημοσιευμάτων και όργιο φημών. Εφυγε η έμεινε; Τσακώθηκε με τον Λιάγκα; Ταξιδεύει στο εξωτερικό;

Η Δούκισσα είχε ήδη ανακοινώσει την παραίτησή της από την εκπομπή. Αδιαπραγμάτευτα. Η σχέση της με τον Γiώργο Λιάγκα δεν ήταν καλή και σχόλια που αφορούσαν την τηλεθέαση της παρουσίας της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ποτήρι που είχε γεμίσει από την δυσφορία για την παρουσία της σε θέματα «σκληρής» επικαιρότητας, για χιούμορ αισθητικής που δεν της ταίριαζε και για κακό κλίμα στην εκπομπή που επιδεινώθηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης και σκληρού ανταγωνισμού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 είναι σαφής. Η Δούκισσα θα παραμείνει στον σταθμό και σύντομα θα ανακοινωθεί το project, το οποίο θα αναλάβει. Ο Γιώργος Λιάγκας λογικά ικανοποιημένος συνεχίζει την πορεία του στην πρωινή ζώνη στην οποία μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν δύο κυρίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας

Βρετανός περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια Ρώσων βασανιστών - «Είμαι ο θάνατός σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης