Γιώργος Λαμπάτος: «Η Ελπίδα Νίνου έκανε τα στραβά μάτια για να μη χάσει τη χλιδάτη ζωή»

Γιώργος Λαμπάτος: «Η Ελπίδα Νίνου έκανε τα στραβά μάτια για να μη χάσει τη χλιδάτη ζωή»

«Είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα» είπε για την οικογένεια Φιλιππίδη - Δείτε το βίντεο

lampatosninou28738
Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λαμπάτος τοποθετήθηκε σχετικά με τη σύζυγο του κατηγορουμένου, Ελπίδα Νίνου σε δηλώσεις του, που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί.


Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός είπε:

«Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην ήξερε η Ελπίδα Νίνου. Απλά πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να βρίσκεται και να απολαμβάνει όλα αυτά τα αγαθά και την πολυτέλεια, τη χλιδάτη ζωή. Είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα της οικογένειας».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, ήταν οδοστρωτήρας στο πέρασμά του» επισήμανε τέλος, ο Γιώργος Λαμπάτος.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq0o1m86umx)



Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λαμπάτος προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με ακόμη ένα φερόμενο ως θύμα του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο λόγος για μία γυναίκα με την οποία είχε τότε σχέση.

«Η σχέση που είχα τότε - κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σίριαλ αυτών που φτιάχναμε το “Χάι Ροκ”- μου είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση να το πω κομψά από τον Πέτρο εκείνη την εποχή πράγμα το οποίο αν το είχα μάθει τότε θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν όπως καταλαβαίνετε μια μαχαιριά ακόμα από τον Πέτρο στην καρδιά μου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς το έμαθε με τον ίδιο να λέει: «Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν το έχει πει πουθενά αυτό το γεγονός μέχρι τώρα. Δεν ξέρω και τι θα κάνει στο μέλλον, αν και εφόσον θελήσει η ίδια να καταθέσει».

Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος το περιστατικό δεν συνέβη σε «εξωτερικό χώρο» αλλά σε «οικείο περιβάλλον».

Σε άλλο σημείο είπε πως όταν τον γνώρισε είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να τον προσέξει… «Φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δίνει δείγματα».

Στην ερώτηση αν θα του έλεγε σήμερα κάτι απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένο άτομο».

Σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που λέγεται ότι υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης ο ηθοποιός είπε: «Αυτά εγώ δεν τα πιστεύω. Αν ήμουν βασιλιάς και ξαφνικά με βάζανε στη φυλακή και γινόμουν ένα τίποτα φυσικά και δεν ήμουνα καλά ψυχολογικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmmmwbguv1s9)

Μιλώντας για τη δίκη στην οποία έδωσε το παρών ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας: «Με κοίταξε με ένα βλέμμα και καλά να τρομοκρατηθώ, θα μας φοβίσουνε, θα μας δείρουνε κιόλας. Ένα στιλ νταϊλίκι».

Τέλος αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Είναι ντροπή για την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μάρκος Σεφερλής ευθύνονται για την εξαφάνισή μου από την τηλεόραση»

Σε άλλες δηλώσεις του πριν μερικούς μήνες, ο Γιώργος Λαμπάτος είχε αναφερθεί ξανά στον Πέτρο Φιλιππίδη, καταλογίζοντάς του ότι τόσο εκείνος όσο και ο Μάρκος Σεφερλής ότι ευθύνονται για την «εξαφάνισή» του από την τηλεόραση.

«Ουσιαστικά, εκείνοι με εξαφάνισαν. Κατ' αρχάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έβλεπε την ανταπόκριση που είχα και δεν μπορούσε να το αντεχτεί, με αποτέλεσμα να έχουμε διάφορα στη σκηνή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε μια λάμπα που κοσμούσε το σαλόνι. Την γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε».

«Δύο πρωταγωνιστές ενήργησαν στην αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια» ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός κι εξήγησε πως ο δεύτερος ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε από την Τίνα Σακελαρίου να κάνει τον Ηλία του 16ου. Του είπε κι εκείνη "θα πάρεις τον Λαμπάτο για να κάνει τον Βέγγο". Μετά από αυτό, δικαιολογείται η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί μου. Δεν θα πήγαινα να δω παράσταση του Μάρκου, ούτε το σκυλάκι μου δεν θα πήγαινα», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckb8xx83qvoh)

Ειδήσεις σήμερα:


Κομισιόν: Προτείνει πλαφόν στο φυσικό αέριο και ανώτατο όριο στα έσοδα εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος

Πούτιν: Τέλος στο ρωσικό φυσικό αέριο αν μπει πλαφόν στις τιμές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εδώλιο για δύο κακουργήματα «δείχνει» ο εισαγγελέας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης