Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εξοργισμένο το Twitter με τον πρώην σύζυγό της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εξοργισμένο το Twitter με τον πρώην σύζυγό της

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν σε συνέντευξή του είπε ότι ο Τζέιμι Σπίαρς «έσωσε τη ζωή της» με την κηδεμονία κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές της τραγουδίστριας

Kevin_Spears1
Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έξαλλοι με τον πρώην σύζυγο της, Κέβιν Φέντερλαϊν ο οποίος για ακόμα μια φορά ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς «της έσωσε τη ζωή» με την αμφιλεγόμενη κηδεμονία της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «60 Minutes Australia» το βράδυ της Κυριακής, ο 44χρονος πρώην χορευτής είπε ότι πιστεύει πως η κίνηση αυτή, η οποία άφησε την 40χρονη Σπίαρς χωρίς έλεγχο στη ζωή, την καριέρα ή τα οικονομικά της, ήταν απαραίτητη για την τραγουδίστρια.

«Αυτό είναι πραγματικά ελάχιστα τεκμηριωμένο. Πραγματικά λανθασμένο. Και αφηγείται μια πολύ επεξεργασμένη εκδοχή της κατάστασης από την πλευρά που ήλεγχε, βοηθούσε και ωφελούνταν από την επιτροπεία. Αυτό είναι τοξικό», σχολίασε χρήστης στο Twitter.

«Το να πιστεύεις αυτόν τον άνθρωπο είναι λάθος. Το μόνο που απασχολεί τον Κέβιν είναι τα χρήματα. Ήταν ένας από τους λόγους που η Μπρίτνεϊ έπεσε στα βράχια. Το μόνο που θέλει ο Κέβιν είναι να βγάλει λεφτά από την Μπρίτνεϊ. Δεν τον νοιάζει το καλό της», συμφώνησε ένας άλλος.

Ένας τρίτος έγραψε: «Επιλέγετε να παραμείνετε σε άγνοια επειδή αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα για την εμπλοκή σας στην κηδεμονία. Χρησιμοποίησαν αυτά τα παιδιά μέσω εσένα για να την κρατήσουν σε αυτήν».

«Είναι πολύ λυπηρό. Κάνεις την κηδεμονία να φαίνεται δικαιολογημένη. Της έκλεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια. Είναι απάτη και υποδούλωση», σχολίασε ένας άλλος.

Δείτε τα tweets
Tweets_Spiars


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Φεντερλάιν ρωτήθηκε αν ο πατέρας της Σπίαρς, πήρε τη σωστή απόφαση με την επιβολή της κηδεμονίας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κέβιν Φεντερλάιν στην εκπομπή «60 Minutes Australia»
Κλείσιμο
Britney Spears' ex-husband breaks his silence in controversial interview | 60 Minutes Australia


«Εκατό τοις εκατό νιώθω ότι την έσωσε τότε», είπε ο Φεντερλάιν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή σε αυτό όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν είχα καμία ανάμειξη στο πώς προέκυψε η κηδεμονία. Δεν ξέρω. Ανησυχούσαν για την κόρη τους και προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να τη βοηθήσουν. Αυτό είναι το μόνο που ήξερα», παραδέχτηκε.

Ο πρώην της Σπίαρς λέει ότι οι γιοι του Σιν, 16 ετών, και Τζέιντεν, 15 ετών, ήταν «χαρούμενοι» για τη μητέρα τους όταν έληξε η επιτροπεία της.

«Και οι δύο ήταν τόσο χαρούμενοι γι' αυτήν, ξέρετε; Επειδή δεν είναι πάντα αυτό που είναι σωστό. Είναι αυτό που ήθελε η μαμά, ξέρεις», είπε χαρατκηριστικά.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν επέμεινε ότι είναι σημαντικό για τους γιους του να έχουν στενή σχέση με τους παππούδες τους, τον πατέρα της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι, και τη μητέρα της, Λιν καθώς και με τον θείο της.

«Είναι η άμεση οικογένεια των παιδιών μου, ξέρετε. Είναι ο παππούς τους και η γιαγιά τους και ο θείος τους», είπε για να συνεχίσει: «Αισθάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν σχέσεις με όλους αυτούς, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί».

Ο Φέντερλαϊν και η Σπίαρς έβγαιναν μόνο για τρεις μήνες το 2004 πριν αρραβωνιαστούν τον Ιούλιο του ίδιου έτους και παντρευτούν τον Σεπτέμβριο.

Η Μπρίτνεϊ γέννησε τον Σιν τον Σεπτέμβριο του 2005 και ο Τζέιντεν ακολούθησε περίπου ένα χρόνο αργότερα, το 2006. Η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2006, το οποίο βγήκε τον επόμενο χρόνο.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ποιες παροχές έχουν «κλειδώσει» και ποιες όχι για τους συνταξιούχους


Στα σκαριά μόνιμος μηχανισμός επιδοτήσεων ηλεκτρικού ρεύματος


Κακοκαιρία «εξπρές»: Πλημμύρισε το βράδυ η Θεσσαλονίκη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης