Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Τα παιδιά είναι θυμωμένα μαζί της» λέει ο δικηγόρος του πρώην της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Τα παιδιά είναι θυμωμένα μαζί της» λέει ο δικηγόρος του πρώην της

Ενώ προσθέτει πως νιώθουν άβολα όταν βρίσκονται κοντά της - Tα βίντεο που την «καίνε»

Kevin_Federline-spears__1_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δει τα δύο παιδιά της εδώ και πέντε μήνες, επειδή αισθάνονται άβολα κοντά της και έχουν λάβει μερικά πολύ ενοχλητικά μηνύματα από αυτήν, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του πρώην άντρα της, Μαρκ Βίνσεντ Κάπλαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ, ο Κάπλαν μίλησε με τον Κέβιν Φέντερλαΐν όταν η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε τον μακροσκελή απολογισμό της για τη σχέση της με τον Σον Πρέστον και τον Τζέιντεν Τζέιμς και είπε ότι ο πελάτης του δεν την έχει κατηγορήσει ποτέ στα παιδιά τους και πως μόνα τους αποφάσισαν να μείνουν μακριά της. Ο δικηγόρος υποστηρίζει μάλιστα ότι οι δυο γιοι της δεν έχουν περάσει ούτε μια νύχτα με τη μητέρα τους εδώ και χρόνια.

Με όσα έχουν συμβεί και εξέφρασαν τα παιδιά, ο πρώην άντρας της ποπ σταρ δεν ένιωθε άνετα να πάνε τα αγόρια στο σπίτι της Σπίαρς. Ο Κάπλαν αναφέρει επίσης ότι ο Φέντερλαΐν πιστεύει ότι τα αγόρια αγαπούν τη μαμά τους, αλλά είναι θυμωμένα μαζί της. Ο Φέντερλαΐν δεν πιστεύει ότι ασκεί την οποιαδήποτε επιρροή στον 15χρονο Τζέιντεν ή τον 16χρονο Σον Πρέστον. Παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και έχουν επιλέξει να μην δουν τη μαμά τους, τουλάχιστον προς το παρόν.
spiars543
H τραγουδίστρια με τους γιους της, Τζέιντεν και Σον Πρέστον
Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του δικηγόρου και υποστηρίζει στο TMZ πως τα παιδιά έχουν διανυκτερεύσει στο σπίτι της μαμάς τους, τονίζοντας: «Η Μπρίτνεϊ αγαπά τα παιδιά της βαθιά και αυτή η θλιβερή κατάσταση έχει πλέον δημοσιοποιηθεί λόγω του γεγονότος ότι ο Κέβιν δίνει συνέντευξη σε βρετανικό ταμπλόιντ για την ιδιωτική τους ζωή».

Πριν μερικές ημέρες, ο Φέντερλαϊν ανέφερε πως από τότε που η Σπίαρς έλυσε τα «δεσμά» της, τα αγόρια χρειάστηκε επίσης να περάσουν μια περίοδο προσαρμογής, καθώς παρακολουθούσαν τις αλλαγές που πέρασε η μητέρα τους από τον ξαφνικό γάμο της, μέχρι τις συνεχείς γυμνές selfies της, οι οποίες δεν σταματούν να ανεβαίνουν από την ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και κατέστησε σαφές ότι τα αγόρια αγαπούν τη μητέρα τους, άφησε να εννοηθεί ότι η συχνότητα που ανεβαίνουν τέτοιου είδους φωτογραφίες μπορεί να έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή τους. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω: “Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εκφραστεί”. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τους πειράζει. Είναι σκληρό», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο». 
shutterstock_79852813
O πρώην σύζυγος της Σπίαρς, Κέβιν Φέντερλαϊν, υποστηρίζει πως τα αγόρια αγαπούν τη μαμά τους, όμως έχουν έρθει σε δύσκολη θέση με όσα κάνει.
Ο εκνευρισμός της Σπίαρς
Η τραγουδίστρια ήταν συντετριμμένη όταν ο Φέντερλαϊν μίλησε για την οικογενειακή ρήξη και δημοσίευσε μια σειρά από οργισμένα μηνύματα στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός που κατηγορεί τον Φέντερλαϊν, ότι εξέθεσε τους ανήλικους γιους στη μαριχουάνα. Η τραγουδίστρια σε μια μακροσκελή αντεπίθεση στο Instagram, την οποία διέγραψε αργότερα, επιτέθηκε στον πρώην της σχετικά με την ανατροφή που δίνει στα παιδιά τους ισχυριζόμενη ότι τα αγόρια μεγάλωναν σε ένα σπίτι που «έχει περισσότερο χόρτο από ό,τι ο Ludacris, ο 50 Cent, ο Jay Z και ο Puff Daddy μαζί».

Οι αντιδράσεις δε, για τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ήταν έντονες, καθώς σημειώθηκε ότι και οι τέσσερις άνθρωποι που ανέφερε ως καπνιστές μαριχουάνας ήταν μαύροι και αρκετοί επεσήμαναν ότι ο 50 Cent είναι πλέον δηλωμένα καθαρός.
Κλείσιμο
britney6
Τα παιδιά της Σπίαρς νιώθουν άβολα με τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει συχνά η μητέρα τους.
Η «εκδίκηση» του πρώην
Αν και ο Φέντερλαΐν έμεινε μόνο στα λόγια αρχικά και απαντούσε μέσω του δικηγόρου του, σύντομα πέρασε στην αντεπίθεση μετά της κατηγορίες περί μαριχουάνας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Φέντερλαϊν ενεργοποίησε ξανά έναν παλιό λογαριασμό στο Instagram που είχε κλείσει εδώ και καιρό, για να δημοσιεύσει αποσπάσματα από τον καβγά που είχαν τα αγόρια με τη μητέρα τους πριν από τέσσερα χρόνια.

«Δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα έχουν περάσει», έγραψε ο πατέρας των αγοριών.

«Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό. Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια», αναφέρει.

Το πρώτο βίντεο το έχει τραβήξει ένα από τα αγόρια μέσα στο υπνοδωμάτιό τους, καθώς η Σπίαρς μπαίνει μέσα και τους επιπλήττει επειδή δεν την σέβονται. Το αγόρι της λέει: «Έρχεσαι εδώ μέσα, όταν προσπαθούμε να πάμε για ύπνο, και λες...». Η Σπίαρς τον διακόπτει, απαντώντας του: «Είναι το σπίτι μου».

Ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της συνεχίζει: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να έρθω εδώ μέσα και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου, επειδή είναι τραχύ, και μου πεις "όχι, είναι εντάξει, είναι εντάξει" - λοιπόν, δεν είναι εντάξει. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε όλοι σας, καταλάβατε; Πρέπει όλοι σας να αρχίσετε να μου φέρεστε σαν γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλάβατε;».


Το δεύτερο κλιπ είναι γυρισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με τη Σπίαρς στη θέση του συνοδηγού και τα δύο αγόρια στα πίσω καθίσματα. Η Σπίαρς πήρε το τηλέφωνο του 12χρονου γιου της επειδή αρνήθηκε να φορέσει παπούτσια όταν πήγαν σε ένα παγωτατζίδικο. «Έχετε χάσει το μυαλό σας;» τους φωνάζει. Ένα από τα αγόρια ανταπαντά: «Έχετε χάσει το δικό σας;»

Και προσθέτει: «Δεν σε νοιάζει». Η Σπίαρς λέει: «Με νοιάζει και είμαι σοκαρισμένη. Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ μαζί σας. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι, γιατί είσαι παράξενος, γιατί περνάς εφηβεία».

Ο Σον της απαντά: «Αν νοιαζόσουν πραγματικά δεν θα μου έπαιρνες το τηλέφωνο».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεσσήνη: Ο 50χρονος πήγε να δει το θύμα στο νοσοκομείο! - Εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται μέχρι και χαλάζι


Κρυονέρι: Παραλίγο τραγωδία από άνδρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα - Τραυματίστηκε γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης