Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δίχως τέλος ο πόλεμός της με τον πατέρα των παιδιών της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δίχως τέλος ο πόλεμός της με τον πατέρα των παιδιών της

Οι γιοι της τραγουδίστριας έχουν να τη δουν, έξι μήνες 

Spears_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τρραβά για ακόμα μία φορά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο πρώην σύζυγός της Κέβιν Φέντερλαϊν αποκάλυψε πως εκείνη και οι γιοι της, έχουν να συναντηθούν εδώ και έξι μήνες και μάλιστα δεν υπάρχει κανένα σημάδι προσέγγισης από μεριάς της.

«Αν και δεν θα σχολιάσω εάν υπήρχαν ή όχι τακτικές εναλλαγές στην κηδεμονία, πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι τα σχόλια για τα αγόρια, όπως αυτά που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, δύσκολα δημιουργούν ένα περιβάλλον κράτησης» είπε ο δικηγόρος του Φέντερλαϊν. «Αυτό είναι κάτι που τα εμπλεκόμενα μέλη θα πρέπει να επιλύσουν με την πάροδο του χρόνου».
Η Σπίαρς δημοσίευσε ξανά στο Ιnstagram ένα κείμενο όπου απευθυνόταν στους γιους της, ως απάντηση σε μια συνέντευξη που έδωσε ο γιος της Τζέιντεν, υποστηρίζοντας ότι η ίδια του έδωσε περισσότερη προσοχή από στον Πρέστον.

«Επιτέλους στα 40 μου χωρίς τους περιορισμούς του τι μου έκανε η οικογένειά μου… Λέω στον γιο μου Τζέιντεν ότι σου στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου!!! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

Spears__2_

sp
Κλείσιμο

br
Ακόμα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε μια ανάρτηση, στην οποία ανακοίνωνε τη νέα συνεργασία της με τον Έλτον Τζον και αποκάλυψε ότι ο Πρέστον ήταν θυμωμένος, επειδή είχε αναρτήσει κάποιες γυμνές φωτογραφίες, ενάντια στις επιθυμίες του.

Τον περασμένο μήνα, ο δικηγόρος του Φέντερλαϊν είπε ότι τα αγόρια της Σπίαρς δεν αισθάνονται άνετα κοντά της και ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών, πρόκειται να δημοσιεύσει μερικά βίντεο που κατέγραψαν τα αγόρια υπό την επίβλεψη της μαμάς τους.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Κέβιν Φεντερλάϊν βρίσκονται σε έναν μαινόμενο πόλεμο από τότε που εκείνος έδωσε μια συνέντευξη σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης αυτό το καλοκαίρι, μιλώντας για την Σπίαρς και τα παιδιά τους. Μάλιστα νέα στιγμιότυπα από τη συνέντευξη θα προβληθούν την Κυριακή στο «60 Minutes: Australia».


Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που παίρνουν χώρες της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις τιμές που αυξάνονται


Κύθνος: Το σούπερ γιοτ «007» αξίας δεκάδων εκατομμυρίων έχει σχεδόν βυθιστεί - Δείτε νέα βίντεο

Ο Δημήτριος Νενέκος, ο Αθανάσιος Σαγιάς που τον δολοφόνησε και το άδοξο τέλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης