Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά εκνευρισμένη στον γιο της: Σ' αγαπώ αλλά... διάβασε κάνα βιβλίο!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά εκνευρισμένη στον γιο της: Σ' αγαπώ αλλά... διάβασε κάνα βιβλίο!

Νέα επίθεση της 40χρονης κατά του «υποκριτή» πατέρα των γιων της, που «είχε να δουλέψει 15 χρόνια» και «καπνίζει χασίς κάθε μέρα»

brit_son
Με τρυφερότητα αλλά και αρκετό εκνευρισμό απάντησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον 15χρονο γιο της Τζέιντεν, ο οποίος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη μιλώντας για το ρήγμα στη σχέση του ίδιου και του αδελφού του με τη μητέρα τους.

Στη συνέντευξή του που πρόκειται να προβληθεί σήμερα στο ITV, το έφηβο αγόρι είπε ότι θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια για να διορθωθεί αυτή η προβληματική σχέση. «Απλώς θέλω να βελτιωθεί η πνευματική της κατάσταση. Όταν καλυτερέψει θέλω πολύ να την ξαναδώ», είπε μεταξύ άλλων για τη μητέρα του ο 15χρονος Τζέιντεν.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έσπευσε να απαντήσει μέσω Instagram στον γιο της που έχει να δει αρκετούς μήνες, στέλνοντας την αγάπη της στον ίδιο και τον αδελφό του. Ωστόσο, ωστόσο δεν παρέλειψε να πετάξει αρκετές σπόντες κατά του Κέβιν Φέντερλαϊν, του «υποκριτή» πατέρα των αγοριών «που έχει να δουλέψει 15 χρόνια» και «καπνίζει χασίς κάθε μέρα», αλλά και να προτείνει στον γιο της να... ανοίξει κάνα βιβλίο προτού εκφέρει ξανά άποψη για την πνευματική της κατάσταση.

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να ζω ουσιαστικά ως όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ@@@κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς επιτροπείας! Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Τζέιντεν ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα... ίσως κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά!».



Κλείσιμο
«Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς!».

«Κατανοώ την ανάγκη σας να μείνετε με τον πατέρα σας, αφού εγώ χρειάστηκε να παίξω τον ρόλο της τέλειας για 15 χρόνια χωρίς να κερδίσω τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω 4 περιοδείες, να γίνω κριτής στο X Factor και πολλά άλλα... Το έκανα για εσένα, και τον Πρέστον... Έχω επίγνωση του χαρίσματός σας. Ξέρω ότι είστε δάσκαλοι στη ζωή μου αλλά, αγαπητό μου παιδί, είμαι κι εγώ δασκάλα στη δική σας ζωή».

Επανερχόμενη στον πατέρα των δύο αγοριών, η Σπίαρς εξαπέλυσε νέα επίθεση χαρακτηρίζοντάς τον ως υποκριτή. «Λέει ότι τα media είναι φρικτά αλλά σας βάζει να μιλάτε σε αυτά για προσωπικά ζητήματα. Μακάρι να κάνεις μια παύση και να σκεφτείς από πού ήρθες. Ελπίζω να κοιτάξεις στον καθρέφτη και να θυμηθείς... είσαι και θα είσαι πάντα το παιδί μου! Αφού ο Πρέστον δεν μίλησε, του στέλνω την αγάπη μου! Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να σας ξαναδώ από κοντά. Συνέχισε να εξασκείς το χάρισμά σου στο πιάνο. Εσύ και ο αδελφός σου είστε πανέξυπνοι και είμαι πολύ περήφανη για εσάς».

Ο τόνος της τραγουδίστριας αλλάζει απότομα προς το τέλος της ανάρτησης, όταν σχολιάζει την ατάκα του γιου της που ευχήθηκε να καλυτερέψει η πνευματική κατάσταση της μητέρας του. «Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου!».

«Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ».


Ειδήσεις σήμερα:

Πιλότος πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα αποθεώθηκε παρά τη δίωρη καθυστέρηση - «Το πατήσαμε λίγο παραπάνω»

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς με την παρέα του Snik και τους θαμώνες του club - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό χάος στη Μόσχα - Χάκερς έστελναν τους ταξιτζήδες στο ίδιο σημείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης