Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Κέβιν Φέντερλαϊν επιμένει ότι ο Τζέιμι Σπίαρς την «έσωσε» με τα 13 χρόνια κηδεμονίας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Κέβιν Φέντερλαϊν επιμένει ότι ο Τζέιμι Σπίαρς την «έσωσε» με τα 13 χρόνια κηδεμονίας

Ο Κέβιν Φέντερλαΐν ρίχνει «λάδι στη φωτιά», λέγοντας πως ο πεθερός του ήταν μια στοργική πατρική φιγούρα

SPIARS-FATHER-KEVIN-1
Ο Κέβιν Φέντερλαϊν υποστήριξε την 13ετή υποχρεωτική κηδεμονία της πρώην συζύγου του Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο 44χρονος μουσικός παραχώρησε συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο ITV και δήλωσε ότι η κηδεμονία, στην οποία τέθηκε η Μπρίτνεϊ το 2008, κυριολεκτικά την «έσωσε».

«Ο Τζέιμι Σπίαρς ήρθε σε μένα και μου είπε, λίγο πολύ: “Δεν ξέρω τι να κάνω, θέλω να βοηθήσω την κόρη μου”». Στη συνέχεια, περιέγραψε τον πρώην πεθερό του ως μια στοργική πατρική φιγούρα. «Θέλω να πω ότι αυτό είναι... Είδα έναν άνθρωπο που πραγματικά νοιαζόταν και νοιάζεται για την οικογένειά του και ήθελε να είναι όλα καλά». Και πρόσθεσε: «Είμαι 100% σίγουρος ότι τότε την έσωσε».

Η 40χρονη σήμερα Σπίαρς έχει καταστήσει σαφές πώς αισθάνεται για τον 70χρονο πατέρα της, από τη στιγμή που άρχισε να αγωνίζεται δικαστικά για να λήξει η κηδεμονία της. Τον έχει κατηγορήσει για ψυχική και οικονομική κακοποίηση, ότι ελέγχει την καριέρα της και ότι την κρατά μακριά από τους έφηβους γιους της, τον 16χρονο Sean Preston και τον 15χρονο Jayden James. Ο Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε από επικεφαλής της κηδεμονίας της κόρης του, τον Αύγουστο του 2021.
shutterstock_96213737
Τον Σεπτέμβριο του 2004, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον χορευτή της, Κέβιν Φέντερλαϊν. Ο γάμος τους κράτησε περίπου 3 χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.
Ο Φέντερλαϊν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις 7 Αυγούστου, όταν προβλήθηκε ένα μέρος της συνέντευξής του κατά τη διάρκεια του οποίου σχολίασε τη σχέση της Μπρίτνεϊ με τα παιδιά της. «Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν θα τη βλέπουν αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της». Είπε επίσης ότι οι γυμνές φωτογραφίες που συχνά ανεβάζει η Σπίαρς στο διαδίκτυο έχει ενοχλήσει τα παιδιά τους.

Στη συνέχεια ο χορευτής και μουσικός μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να βλέπει τους γιους του να χειρίζονται το οικογενειακό δράμα όλα αυτά τα χρόνια προσωπικά και κυρίως να γίνεται πρωτοσέλιδο τα μέσα ενημέρωσης.

«Όλο αυτό το πράγμα ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω, πιο δύσκολο να το ζήσω, πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το περνούν από οτιδήποτε άλλο. Ήταν δύσκολο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου», είπε.
000_Was1385474
Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Τζέιμι Σπίαρς
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεών του, τόσο η Σπίαρς όσο και ο 28χρονος σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι, κατακεραύνωσαν τον Φέντερλαϊν μέσω Instagram. «Δεν υπάρχει καμία εγκυρότητα στη δήλωσή του σχετικά με την απομάκρυνση των παιδιών και είναι ανεύθυνο να κάνει αυτή τη δήλωση δημοσίως. Τα αγόρια είναι πολύ έξυπνα και σύντομα θα γίνουν 18 για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και ίσως τελικά συνειδητοποιήσουν ότι το "δύσκολο" ήταν να έχουν ως πρότυπο έναν πατέρα που δεν έχει δουλέψει πολύ εδώ και 15 χρόνια», έγραψε ο Ασγκάρι σε story του.

Ο νέος σύζυγος της τραγουδίστριας συνέχισε να επικρίνει την εργασιακή ηθική του Φέντερλαϊν και την «αφοσίωσή» του στον πατέρα της Σπίρας. «Το αφήγημα του Κέβιν θα τελειώσει σύντομα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω τίποτα εναντίον του πέρα από το ότι επέλεξε να συκοφαντήσει τη γυναίκα μου».
297747848_7759088614164529_2138924100982774262_n
Κλείσιμο
Η Σπίαρς απάντησε επίσης στον Φέντερλαϊν μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος στο Instagram. «Με λυπεί το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση μεταξύ εμένα και των παιδιών μου… Όπως όλοι ξέρουμε, το να μεγαλώνεις έφηβα αγόρια δεν είναι ποτέ εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου... Τους έδωσαν τα πάντα Μόνο τη λέξη: Επίπονο θα πω... Η μητέρα μου μου είπε "Πρέπει να τους δώσεις στον πατέρα τους" Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».

Φωτογραφίες: VALERIE MACON / AFP, SHUTTERSTOCK


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης