Lord of the Rings: Σαρώνει το «The Rings of Power» - Έσπασε το ρεκόρ του Amazon Prime

Lord of the Rings: Σαρώνει το «The Rings of Power» - Έσπασε το ρεκόρ του Amazon Prime

Aπό την πρώτη κιόλας ημέρα, η σειρά κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 25 εκατ. τηλεθεατές

The_Rings_of_power__1_
Το The Lord of the Rings: The Rings of Power με την κυκλοφορία του διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία. Μάλιστα τα πρώτα στατιστικά μιλούν για ρεκόρ στην ιστορία του Amazon Prime Video.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία βασίζεται στο The Lord of the Rings, έκαναν πρεμιέρα πριν μερικά εικοσιτετράωρα σε 240 διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα, η σειρά του Amazon κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 25 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πρόκειται, για την μεγαλύτερη πρεμιέρα που έχει καταφέρει οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στα 15 χρόνια που είναι διαθέσιμο το Amazon Prime Video.

Η επικεφαλής των Amazon Studios, Τζένιφερ Σαλκ, τόνισε: «Είναι κάπως ταιριαστό ότι οι ιστορίες του Τόλκιν – που συγκαταλέγονται μέσα στις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών και αυτές που πολλοί θεωρούν ως την πραγματική προέλευση του fantasy genre – είναι αυτές που μας οδήγησαν σε αυτή την περήφανη στιγμή».

Μεταξύ άλλων η επικεφαλής συνέχισε: «Είμαι τόσο ευγνώμων στο Tolkien Estate και στους υπεύθυνους της σειράς, Τζον Πέιν και Πάτρικ Μακέι, την παραγωγό Λίντσεϊ Γουέμπερ, το καστ και το συνεργείο, για τις προσπάθειες τους και την αστείρευτη δημιουργική τους ενέργεια. Οι δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές που παρακολουθούν και που είναι ξεκάθαρα τόσο παθιασμένοι όσο κι εμείς, αποτελούν το πραγματικό μέτρο της επιτυχίας μας».

Η πλοκή του The Rings of Power
Η σειρά καλύπτει διάφορες ιστορίες και περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών. Τα σχέδια της Amazon θέλουν τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.
THE LORD OF THE RINGS: The Rings of Power Trailer 2 (2022)

Ποιους πριλαμβάνει το πλήρες cast:
Κλείσιμο
Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον, Ογουέιν Άρθουρ, Μόρφιντ Κλάρκ, Ισμαίλ Κρούζ Κόρδοβα, Τσαρλς Έντουαρντς, Τρίσταν Γκράβελ, Λένι Χένρι, Έμα Χόρβαθ, Μαρκέλα Καβενά, Σοφία Νομβέτ, Λόιντ Όουεν, Μέγκαν Ρίτσαρντς, Ντίλαν Σμιθ, Τσάρλι Βίκερς, Λεόν Γουάντχαμ, Μπέντζαμιν Γουόκερ, Ντάνιελ Γουέιμαν και Σάρα Ζουανγκομπάνι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που παίρνουν χώρες της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις τιμές που αυξάνονται


Κύθνος: Το σούπερ γιοτ «007» αξίας δεκάδων εκατομμυρίων έχει σχεδόν βυθιστεί - Δείτε νέα βίντεο

Ο Δημήτριος Νενέκος, ο Αθανάσιος Σαγιάς που τον δολοφόνησε και το άδοξο τέλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης