Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Δέχτηκε έντονη κριτική για το βίντεο που δείχνει τη 10χρονη κόρη της να βάφεται

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Δέχτηκε έντονη κριτική για το βίντεο που δείχνει τη 10χρονη κόρη της να βάφεται

Αν και πολλοί θαυμαστές της έκαναν λόγο για ένα «λαμπρό μέλλον της Πενέλοπε» στον χώρο της ομορφιάς, υπήρξαν κι εκείνοι που την κατέκριναν, επειδή επιτρέπει στην κόρη της να χρησιμοποιεί καλλυντικά σε τόσο νεαρή ηλικία

kourtney
Πολλά αρνητικά σχόλια έχει δεχτεί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για το βίντεο που ανάρτησε η 10χρονη κόρη της και δείχνει τη διαδικασία που ακολουθεί για το μακιγιάζ της.

Η Πενέλοπε Ντίσικ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, το οποίο και διέγραψε στη συνέχεια και τη δείχνει να βάζει ορό στο δέρμα της, στη συνέχεια κονσίλερ και τέλος, μέικ απ.

πενελοπε
Αν και πολλοί θαυμαστές της Κόρτνεϊ έκαναν λόγο για ένα «λαμπρό μέλλον της Πενέλοπε» στον χώρο της ομορφιάς, υπήρξαν κι εκείνοι που την κατέκριναν, επειδή επιτρέπει στην κόρη της να χρησιμοποιεί καλλυντικά σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Έχω κι εγώ ένα παιδί 10 ετών και απλά του λέω "όχι". Τους απομένουν λίγα χρόνια αθωότητας ακόμα, πριν γίνουν ενήλικες», ανέφερε ένας κριτικός της ιστοσελίδας Reddit, με τους χρήστες στα σχόλια να συμφωνούν γράφοντας: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μόνο 10 χρονών και υπάρχουν άνθρωποι που το υποστηρίζουν αυτό».

κουρτ


Κλείσιμο
Ωστόσο, βρέθηκαν κι εκείνοι που υποστήριξαν τη διάσημη τηλεπερσόνα, αναφέροντας πως: «Δεν υπάρχει τίποτα κακό με ένα παιδί που πειραματίζεται με μακιγιάζ κλπ. Μου προκαλούν αηδία τα σχόλια των ανθρώπων εδώ». Κάποιος άλλος έγραψε με τη σειρά του: «Από όλα τα πράγματα, για τα οποία πρέπει να ανησυχεί κανείς, σίγουρα δεν είναι ένα μικρό κορίτσι που αγαπά το μακιγιάζ. Να ανησυχείτε για τους εαυτούς σας».

Μέχρι στιγμής, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης