Eκνευρισμένοι οι θαυμαστές του Τράβις Μπάρκερ με τα σεξουαλικά σχόλια που κάνει στις αναρτήσεις της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Eκνευρισμένοι οι θαυμαστές του Τράβις Μπάρκερ με τα σεξουαλικά σχόλια που κάνει στις αναρτήσεις της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Οι φαν υποστηρίζουν ότι το νιόπαντρο ζευγάρι το έχει παρακάνει με αυτά που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν είναι λίγοι κι αυτοί που εκφράζουν την ανησυχία τους, για τα παιδιά της Καρντάσιαν με όσα βλέπουν - Δείτε φωτογραφίες

kardashian-barker1
Ο έρωτας δεν κρύβεται και το νιόπαντρο ζευγάρι Τράβις Μπάρκερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, δημοσιεύει πολύ συχνά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, πολλές αναρτήσεις έχουν κριθεί από πολλούς ακόλουθούς τους, ως υπερβολικές και «άβολες», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι θαυμαστές του γνωστού μουσικού, του έχουν ζητήσει να... βάλει λίγο φρένο με τα σεξουλικά υπονοούμενα προς τη σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Πρόσφατα, η Καρντάσιαν ανέβασε στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες, που τη δείχνουν να φοράει ένα φαρδύ μπλέιζερ, μαύρο νεγκλιζέ και γόβες, με τη λεζάντα «Γεια, ναι αυτή είναι η κυρία Μπάρκερ, πώς μπορώ να βοηθήσω;».

Ο ντράμερ των Blink-182, έσπευσε για ακόμη μία φορά να σχολιάσει τις φωτογραφίες της αγαπημένης του, γράφοντας «Έχω μερικές ιδέες».

Δείτε τη δημοσίευση

kardashian-1


Ένας χρήστης έγραψε: «Επιτέλους, σταματήστε», με έναν άλλον να σχολιάζει: «Ωχ σταμάτα. Το PDA (Public Displays of Affection) είναι απλώς χονδροειδές και αξιολύπητο».

Κάποιοι followers ζήτησαν από τον μουσικό να σεβαστεί επιτέλους τη γυναίκα του και μερικοί δικαιολόγησαν τη συμπεριφορά του, επειδή είναι ερωτευμένος.

Σε κάθε περίπτωση, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν δείχνει να έχει πρόβλημα να δημοσιεύει κοινές προκλητικές τους φωτογραφίες, εκνευρίζοντας πολλές φορές τους διαδικτυακούς της φίλους, που υποστηρίζουν πως δεν σέβεται τα παιδιά της.

Κλείσιμο
Είναι γνωστό άλλωστε, από το νέο ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, πως τα παιδιά που έχει από τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τη συμπεριφορά της μητέρας τους με τον Μπάρκερ και σε πολλά επεισόδια, βλέπουμε να την ικετεύουν να σταματήσει να φιλιέται και να αγγίζεται με τον μουσικό, μπροστά τους.

Aκολουθούν μερικά στιγμιότυπα από το ζευγάρι που έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια στα social media

Screenshot_5
Screenshot_6
Screenshot_7
Screenshot_8
Screenshot_9



Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά του Twitter: Ποιος είναι ο μυστηριώδης χρηματοδότης του Μασκ που έχει δεσμούς με Ρώσο μεγιστάνα;

Βίντεο: Ελικόπτερα και πραγματικά πυρά από κορβέτες στην άσκηση «EFES 2022» λίγο πριν πάει ο Ερντογάν στη Σμύρνη

Με αρχαιότητες στόλιζε το μαγαζί του στην Κω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης