Η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef δείχνει τη νέα της σύντροφο

Η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef δείχνει τη νέα της σύντροφο

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η σεφ στο Instagram της

Demmy_Exof
Την Ντέμη Γεωργίου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. H μαγείρισσα τότε είχε απασχολήσει τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και με την προσωπική της ζωή.

Η νεαρή σεφ είχε μιλήσει στις κάμερες για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν και την είχε «σημαδέψει» ενώ μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής είχε συστήσει και την σύντροφό της Άλκηστη.

Οι δυο κυρίες είχαν το δικό τους εστιατόριο, ενώ σήμερα σχεδόν δυο χρόνια μετά η προσωπική τους σχέση ανήκει στο παρελθόν και πλέον η σχέση τους είναι αυστηρά επαγγελματική.

Η Άλκηστη πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να ακολουθήσει τα όνειρα της, με αποτέλεσμα αυτό να πληγώσει την Ντέμη.

Η ίδια πάντως φαίνεται πως έχει αφήσει αυτή τη σχέση πίσω της και όπως φαίνεται έχει βρει και πάλι τον έρωτα κάτι που είχε η ίδια αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά. Εννοείται έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος. Θα ξαναέκανα σύμφωνο συμβίωσης. Αν μια σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει γιατί όχι; Επίσης που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης; Έφτασα στον πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου και έφυγα από μια σχέση μου κακοποιητική», είχε πει χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cidf6lzxtl5d)

Η νέα σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου
Στα social media η Ντέμη Γεωργίου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία που ποζάρει μαζί με μια κοπέλα από τις διακοπές τους στην Πάρο.

Demmy_Georgiou_Gomena
Κλείσιμο


«Βρείτε χρόνο να σταματήσετε και να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας», είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης