Ντέμη Γεωργίου: Μετά την κακοποιητική σχέση από την οποία και κατάφερε να βγει, δηλώνει ξανά ερωτευμένη

Ντέμη Γεωργίου: Μετά την κακοποιητική σχέση από την οποία και κατάφερε να βγει, δηλώνει ξανά ερωτευμένη

Η μαγείρισσα που έγινε γνωστή από το MasterChef μίλησε για τη γυναίκα που μπήκε στη ζωή της κι αποκάλυψε πως θα ήταν πρόθυμη να κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης

demy
Για τον νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή της μίλησε η Ντέμη Γεωργίου.

Η σεφ που είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και αποκάλυψε, πως μετά τον χωρισμό της από την Άλκηστις, νιώθει ξανά ερωτευμένη.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και είμαι καλά. Έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως θα έκανε σύμφωνο συμβίωσης, αν ένιωθε σίγουρη για το άτομο που έχει στο πλευρό της.

«Θα το ξαναέκανα, αν μία σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει, γιατί όχι; Επίσης, που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει ήδη σύμφωνο συμβίωσης;», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cidf6lzxtl5d)

Όσο για την κακοποιητική σχέση, για την οποία έχει μιλήσει και δημόσια και κατάφερε να βγάλει από τη ζωή της, η Ντέμη Γεωργίου δήλωσε: «Το να φύγω, δεν ήταν θέμα δύναης. Όταν έχεις φτάσει να πιάνεις πάτο και φοβάσαι για τη ζωή σου, είναι το ένστικτο της επιβίωσης».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για την κακοποιητική σχέση, από όπου πέρασε: «Ήταν για χρόνια κακοποιητική, από την αρχή της σχέσης μας, αλλά το μεγάλο κακό έγινε μία φορά. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω. Αν δεν έφτανα στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πώς θα έβγαινα από όλο αυτό. Άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει κακοποίηση λένε "μα καλά, χαζή είναι και κάθεται;", αλλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. Εκεί που ο άλλος είναι κακοποιητικός, μετά ξαφνικά σε προσέχει, σε στηρίζει, δεν ξέρω τι γίνεται. Κάτι συμβαίνει και δεν μπορείς να βγεις από όλο αυτό. Έφτασα πολύ κοντά στο να πεθάνω, έχασα και την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν too much για εμένα. Χτυπήθηκα στο κεφάλι και αυτό μου επηρέασε και την όραση. Το είπα στους κοντινούς μου, δεν πήγαν στην αστυνομία όμως, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία τελικά και να είναι καλά». 


Ειδήσεις σήμερα:

Πότε θα τελειώσουμε με τον κορωνοϊό;

Σε σοβαρή κατάσταση 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στην Πάτρα

Προσωρινή κατάπαυση πυρός σε 4 πόλεις πριν τα ρωσικά χτυπήματα στην αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης