Η Τζένη Μπότση για γυναίκες συναδέλφους της που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά: «Βουρκώνω, βάζω τα κλάματα»

Η Τζένη Μπότση για γυναίκες συναδέλφους της που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά: «Βουρκώνω, βάζω τα κλάματα»

«Ξέρω ότι είμαι και εγώ το ίδιο για εκείνες», είπε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξή της

botsi
Η Τζένη Μπότση, μίλησε με τη Ναταλία Γερμανού για τις δίκες Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ενώ παρέθεσε και την προσωπική της εμπειρία από σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου, δήλωσε συγκεκριμένα: «Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα μέσα μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε ξεπεράσει. Είναι φοβερό γιατί τώρα, επειδή παίζω στο θέατρο, έχουν αρχίσει και έρχονται κάποιες κοπέλες από αυτές που είμαστε στην ίδια ομάδα και μας έχει συμβεί το ίδιο πράγμα τις οποίες δεν τις ήξερα και τις γνωρίζω τώρα».

Στη συνέχεια της συζήτησης πρόσθεσε: «Τις γνωρίζω στο θέατρο. Μπορούν να σας επιβεβαιώσουν και οι συνάδελφοι ότι μπαίνω μες στο θέατρο, λέω ότι σήμερα θα έρθει η τάδε και βουρκώνω και βάζω τα κλάματα γιατί θα γνωρίσω μια κοπέλα που μας έχει συμβεί κάτι που μας δένει τόσο πολύ και δεν την ξέρω».


«Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, πολύ δυνατές και όλα αυτά τα κορίτσια τα έχω μέσα στην καρδιά μου και είναι η δύναμη μου. Ξέρω ότι το ίδιο είμαι και γω για εκείνες και κάναμε μια πολύ σπουδαία διαδρομή που, αν δεν ήταν αυτές, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό» συμπλήρωσε τέλος, η Τζένη Μπότση.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cizrm66zus61)


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα καταγγελία: Ο Μάνος Δασκαλάκης πούλησε διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς αξίας 250.000 ευρώ

Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: Θέλω να μάθω από πού βρήκε την κεταμίνη και τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά

Στο μυστικό καταφύγιο του Ζελένσκι - Κοιμάται μόνο δύο ώρες την ημέρα και συντονίζει την άμυνα της Ουκρανίας  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης