Μπένιφερ: Το απρόοπτο με τη μητέρα του Άφλεκ και η «χυλόπιτα» της Γκάρνερ στον πρώην της

Μπένιφερ: Το απρόοπτο με τη μητέρα του Άφλεκ και η «χυλόπιτα» της Γκάρνερ στον πρώην της

Η Τζένιφερ Γκάρνερ προσκλήθηκε αλλά αρνήθηκε να παραβρεθεί στον γάμο του πρώην συζύγου της Μπεν Αφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ - Τραυματίστηκε η μητέρα του ηθοποιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Collage_Maker-20-Aug-2022-01_02-AM
Η Τζένιφερ Γκάρνερ προσκλήθηκε να παρευρεθεί στον γάμο του πρώην συζύγου της Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ αυτό το Σαββατοκύριακο στη Τζόρτζια. Όμως η 50χρονη ηθοποιός αρνήθηκε, καθώς θα βρίσκεται στο Τέξας για μια δουλειά, σύμφωνα με το Hollywood Life .

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2018, έχουν τρια παιδιά την 16χρονη Βάιολετ, την 13χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σαμ, τα οποία θα βρίσκονται στον γάμο του πατέρα τους με την JLo.

Οι «Μπενιφερ» έχουν αρχίσει να γιορτάζουν το γάμο τους από χθες, με την τελετή να πραγματοποιείται σήμερα, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου.

μπεν2


Ήδη στη Τζόρτζια βρίσκονται οι γονείς του Μπεν και τα τρία παιδιά του, η μητέρα της Λόπεζ, η αδελφή της και τα δίδυμα ο Μαξ και η Έμ, τα οποία η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Κλείσιμο
Από τη δεξίωση και το οικογενειακό δείπνο θα απουσιάζει μόνο η Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία αυτό τον καιρό είναι σε σχέση με τον Τζον Μίλερ.

γκαρνερ



Πάντως η 50χρονη ηθοποιός φρόντισε να ευχηθεί στο ζευγάρι «τα καλύτερα» και «υποστηρίζει πλήρως τα παιδιά της να είναι εκεί», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

μπεν1


«Η Τζένιφερ Γκάρνερ εργάζεται σκληρά σε ένα έργο στο Τέξας και δεν θα παρευρεθεί στη γαμήλια γιορτή, αλλά υποστήριξε απόλυτα τα παιδιά της να είναι εκεί και είναι πολύ θετική γενικά για το όλο θέμα», είπε ο στενός συνεργάτης της ηθοποιού στο Hollywood Life.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εκείνη από την ευτυχία των παιδιών της, επομένως το γεγονός ότι νιώθουν ευπρόσδεκτα και άνετα και έχουν δεθεί με την J.Lo », συμπλήρωσε.

Όμως φαίνεται πως δεν πηγαίνουν όλα δεξιά για τους «Μπένιφερ», καθώς λίγες ώρες πριν την έναρξη του πολυτελούς γαμήλιου Σαββατοκύριακου ένα ασθενοφόρο που έφτασε στην ιδιοκτησία του Άλφεκ στη Τζόρτζια έδειξε να βάσει σε... αναμονή τις προετοιμασίες, σύμφωνα με τη DailyMail.

μπεν5


Οι εορτασμοί επρόκειτο να ξεκινήσουν με ένα δείπνο πρόβας το βράδυ, αλλά η σταθερή ροή φορτηγών που περιείχαν μουσικό εξοπλισμό και είδη πάρτι διακόπηκε λίγο μετά το μεσημέρι. Όπως ανέφερε μια πηγή στο βρετανικό μέσο η μητέρα του ηθοποιού έπεσε από την αποβάθρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο πόδι την ώρα του συμβάντος είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

μπεν4


Το νιόπαντρο ζευγάρι αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο και να αναβάλλει για λίγο τις ετοιμασίες, μέχρι να τοποθετηθούν ράμματα στο πόδι στης μητέρας του Άφλεκ και να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ είχαν ήδη αρραβωνιαστεί το 2002 πριν χωρίσουν, ενώ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο Λας Βέγκας το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 και παντρεύτηκαν σε ένα παρεκκλήσι πριν επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους τζετ για να επιστρέψουν στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

μπεν3




Ειδήσεις σήμερα:

Αυξημένες οι τιμές των προμηθευτών ρεύματος για τον Σεπτέμβριο – Αύριο οι ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης