Έζρα Μίλερ: Μετά τη νέα του σύλληψη λέει ότι έχει περίπλοκα ψυχολογικά προβλήματα

Έζρα Μίλερ: Μετά τη νέα του σύλληψη λέει ότι έχει περίπλοκα ψυχολογικά προβλήματα

O 29χρονος non-binary ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη σε όσους «ανησύχησαν» ή «ταράχτηκαν» από τις πρόσφατες ενέργειές του

ezra
Ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ, γνωστός για τον ρόλο του Flash στις ταινίες της Warner Bros,  έσπασε τη σιωπή του αναφορικά με τους νομικούς μπελάδες που του έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η παραβατική συμπεριφορά του, λέγοντας ότι λαμβάνει βοήθεια για τα «περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας» που αντιμετωπίζει. Σε μια δήλωση που έκανε ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety σήμερα, Τρίτη, ο Μίλερ ζήτησε συγγνώμη σε όσους «ανησύχησαν» ή «ταράχτηκαν» από τις ενέργειές του.

«Έχοντας βιώσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, πλέον καταλαβαίνω ότι πάσχω από περίπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ανησύχησα και τάραξα με τη συμπεριφορά μου στο παρελθόν. Δεσμεύομαι να καταβάλλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να επανέλθω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου», αναφέρει η δήλωση του αμφιλεγόμενου σταρ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα περίπου ο 29χρονος ηθοποιός, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer και χρησιμοποιεί για τον εαυτό του τις αντωνυμίες they/them, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι, από το οποίο φέρεται να έκλεψε μπουκάλια αλκοόλ. Δυο μέρες αργότερα, την Τετάρτη, το Rolling Stone μετέδωσε ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του Βερμόντ προσπαθούν να εντοπίσουν μια μητέρα και τρία παιδιά που πιστεύεται ότι διέμεναν το τελευταίο διάστημα στη φάρμα του Μίλερ, στη συγκεκριμένη πολιτεία.

Πρόκειται για τα δύο τελευταία επεισόδια του «σήριαλ» της ταραχώδους ζωής του Μίλερ, του ηθοποιού που είχε εντυπωσιάσει κριτικούς και κοινό με τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν» και «Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο». Ο 29χρονος πλέον ηθοποιός έχει μπλέξει κατά καιρούς σε ιδιαίτερα άσχημες καταστάσεις, και έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές, καταφέρνοντας ωστόσο κάθε φορά να γλιτώνει ως εκ θαύματος από σοβαρότερες συνέπειες.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Μίλερ έχει κατηγορηθεί από γυναίκες για απειλητική συμπεριφορά και παρενόχληση. Ωστόσο, οι πιο σοβαρές καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του Μίλερ αφορούν στη σχέση του με την 18χρονη σήμερα Tokata Iron Eyes, μια Ινδιάνα ακτιβίστρια. Οι γονείς της Tokata κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά».



Ειδήσεις σήμερα:

Αφγανός σάτυρος παρενόχλησε 29χρονη σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Η εγγονή του και η χήρα του Σον Κόνερι ποζάρουν με μπικίνι

Εντυπωσιάζει το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 5» - 2.500 επισκέπτες στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης