Σον Κόνερι: Η εγγονή του και η χήρα του ποζάρουν με μπικίνι

Σον Κόνερι: Η εγγονή του και η χήρα του ποζάρουν με μπικίνι

Η Σάσκια Κόνερι απολαμβάνει τις διακοπές της μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Φίλιπ Τόμας Μουρ

saskia_1
Τις διακοπές της συντροφιά με την γιαγιά της απολαμβάνει η Σάσκια Σόνερι, εγγονή του διάσημου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή στα τέλη του 2020.

Γιαγιά και εγγονή πόζαραν μαζί φορώντας μπικίνι πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ στις Μπαχάμες, όπου η 93χρονη Μισελίν Ροκμπρίν ζούσε μαζί με τον πρωταγωνιστή του «Τζέιμς Μποντ» μέχρι τον θάνατό του.

Οι φωτογραφίες που πόσταρε η νεαρή Σάσκια Κόνερι στον λογαριασμό της στο Instagram, που έχει πάνω από 21.000 followers, προσέλκυσαν πολλά εγκωμιαστικά σχόλια, με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν ότι η χήρα του διάσημου σταρ είναι σε εξαιρετική φόρμα για την ηλικία της.

saskia_2
saskia_3


«Δείχνει εκπληκτική» αναφέρει ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος σημείωσε ότι το σώμα της Ροκμπρίν είναι άκρως εντυπωσιακό για μια γυναίκα 93 ετών.

Κλείσιμο
H Σάσκια Κόνερι φαίνεται αρκετά ευδιάθετη στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα περί διάλυσης του αρραβώνα της με τον Φίλιπ Τόμας Μουρ, κληρονόμο μιας ισχυρής «δυναστείας» στον τραπεζικό τομέα.

saskia_4
saskia_5


Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η 26χρονη σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε ότι τελικά δεν ήθελε να κάνει το μεγάλο βήμα με τον Μουρ, τον άνδρα που την παρηγόρησε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της παππού. Αν και η ίδια ήλπιζε ότι θα μπορούσαν να διατηρήσουν μια φιλική σχέση μετά τον χωρισμό, η δική του συμπεριφορά έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσά τους και πλέον έχουν ελάχιστες επαφές.





Ειδήσεις σήμερα:

«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... μισό αιώνα η Ακαδημία

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο

Η Κίνα αυξάνει την πίεση στην Ταϊβάν με κυρώσεις σε «σκληροπυρηνικούς αυτονομιστές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης