Η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχει «πλημμυρίσει» το Instagramτης με φωτογραφίες και βίντεο από τον χρόνο που περνά στα ελληνικά νησιά.
Στην τελευταία της ανάρτηση ωστόσο, η ίδια πόζαρε δίπλα στον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα, σε μία σπάνια φωτογραφία με τους δυο τους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο τραγουδιστής κρατά μία μικρή μαύρη τσάντα και η κόρη του τον επευφημεί γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Ο μπαμπάς έχει γούστο».
Η Σοφία Καρβέλα, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με την μητέρα της, Άννα Βίσση, στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μύκονο. Για τη σχεδιάστρια μόδας το Νησί των Ανέμων είναι από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς κάθε χρόνο.
Η ίδια μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί με τους διαδικτυακούς της φίλους και οι αναρτήσεις της απέσπασαν πολλά likes.
Μάλιστα, σε ένα από τα Instagram Stories που ανάρτησε, έγραψε πως πρέπει να είναι ο μοναδικός νηφάλιος άνθρωπος στο νησί.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών