Στράτος Τζώρτζογλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του σε σκάφος - Οι ευχές από τη Σοφία Μαριόλα

Στράτος Τζώρτζογλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του σε σκάφος - Οι ευχές από τη Σοφία Μαριόλα

«Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις την κάθε μου μέρα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε

tzortzoglougenethlia
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαβάνουν Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα και μοιράζονται διάφορα κοινά τους στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αντίπαρο, όπως ενημέρωσε μέσα από αναρτήσεις του στα social media. Η σημερινή ημέρα μάλιστα, είναι ιδιαίτερη για τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, αφού γιορτάζει  τα 57α γενέθλιά του.

Για αυτό, η Σοφία Μαριόλα θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται αγκαλιασμένοι να διασχίζουν τα κύματα με το σκάφος τους. «Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου! Υγιής και ευτυχισμένος! Πάντα δίπλα σου σε οοολα! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις την κάθε μου μέρα, δεν σε χορταίνω! Είσαι η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει! Σ’ αγαπωωωω!!», έγραψε η Σοφία Μαριόλα για τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Δες το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:




Τον Ιούνιο, το ζευγάρι γιόρτασε τρία χρόνια γάμου με ένα ταξίδι στο Παρίσι. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 8 Ιουνίου του 2019 στην Κρήτη, μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Μέσω Instagram ανάρτησαν μερικά στιγμιότυπα από τη μέρα της επετείου τους. Πόζαραν μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και σε άλλα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης του Φωτός και ανάρτησαν τις φωτογραφίες τους στα social media, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.





Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ λόγω «λανθασμένων χειρισμών σε νόμιμες επισυνδέσεις»

Το Πεκίνο επιβάλλει κυρώσεις στην Πελόζι για τις «μοχθηρές» και «προκλητικές» της ενέργειες

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Έκλεισε η Εθνική, μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Μέγαρα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης