Ζιζέλ: Οι ευχές της στον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, για τα γενέθλιά του

Ζιζέλ: Οι ευχές της στον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, για τα γενέθλιά του

«Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αφοσιωμένα άτομα που ξέρω», έγραψε - Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε

gisele_brady
Τις ευχές της έδωσε η Ζιζέλ στον σύζυγό της, Τομ Μπρέντι, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Το άλλοτε supermodel ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή με τα δύο τους παιδιά, Βίβιαν και Μπέντζαμιν, από έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου.


Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αφοσιωμένα, πειθαρχημένα και στυλάτα άτομα που ξέρω! Τομ είσαι αξιολάτρευτος και είμαστε πάντα εδώ για να σε επευφημούμε και να σου ευχόμαστε τα πιο υπέροχα πράγματα στη ζωή!» και δίπλα πρόσθεσε μία κόκκινη καρδιά.

Δείτε τη δημοσίευση της Ζιζέλ



Είναι ζευγάρι από το 2006

Η πρώτη γνωριμία του μοντέλου με τον Τομ Μπρέιντι έγινε μέσω κοινής παρέας, τον Δεκέμβριο του 2006. Εκείνη την περίοδο, ο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχει κατακτήσει ήδη πέντε φορές τον τίτλο του MVP και επτά νίκες στο Super Bowl.

Δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους, το 2006, εκείνος της ανακοίνωσε πως η πρώην σύντροφός του, Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, ήταν έγκυος στο παιδί τους. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε τον γάμο τους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009, στη Σάντα Μόνικα.


Στις 8 Δεκεμβρίου, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο τους, Μπέντζαμιν και τρία χρόνια μετά στις 5 του ίδιου μήνα, την κόρη του Βίβιαν-Λέικ.





Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για την άνετη ζωή που έχει η οικογένειά του και ανέφερε σχετικά με αυτό, πως όταν είναι κανείς πλούσιος, χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

«Έχουμε συνέχεια ανθρώπους δίπλα μας. Ανθρώπους που μας καθαρίζουν, που φτιάχνουν το φαγητό μας, που μας πάνε στο αεροδρόμιο αν χρειαστούμε, που μας περιμένουν να κατέβουμε από το αεροπλάνο», εξήγησε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η πραγματικότητα που έχουν ζήσει τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να τους πω ξαφνικά "ξέρετε παιδιά, δεν είναι έτσι". Τι μπορώ να κάνω για αυτό;».



Η περιουσία του Τομ Μπρέιντι αγγίζει σε καθαρή αξία τα 250 εκατ. δολάρια, όμως όπως αναφέρει, τόσο εκείνος όσο και το μοντέλο προσπαθούν να γεμίσουν τα παιδιά τους εμπειρίες αντίστοιχες με αυτές που βιώνουν όλα τα παιδιά. «Θα έχουν σίγουρα κι εμπειρίες που άλλα παιδιά δεν θα έχουν ποτέ, όμως πρέπει να τους δείξουμε τα πάντα», τόνισε.

Εξήγησε μάλιστα, πως ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγός του μεγάλωσαν σε τέτοιες συνθήκες. Αντιθέτως, τόσο η οικογένειά του, όσο και η οικογένεια της Ζιζέλ δεν είχαν την καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση στην Αγία Σοφία: Εκατοντάδες παιδιά κραυγάζουν «Αλλάχου άκμπαρ» - Δείτε βίντεο

Επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν: «Όσοι μας προσβάλλουν θα τιμωρηθούν» λέει το Πεκίνο

Τραγωδία στα Γρεβενά: Η μητέρα κοιμόταν δίπλα στο βρέφος της όταν αυτό «έσβησε»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης