Η Καλομοίρα, που τους τελευταίους μήνες έχει μοιράσει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία.
Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία και στη μητέρα της, Ελένη Σαράντη, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, τη βοηθάει και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.
Αυτή τη φορά η Καλομοίρα μοιράστηκε στο Instagram με τους διαδικτυακούς φίλους της, δύο φωτογραφίες μαζί με την μητέρα της, και όπως φαίνεται οι δυο τους μοιάζουν αρκετά.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη