Μήνυση κατά της Κιμ Καρντάσιαν για την επιχείρησή της

Μήνυση κατά της Κιμ Καρντάσιαν για την επιχείρησή της

Μικρότερη επιχείρηση στοχοποίησε τη σειρά των προϊόντων της διάσημης τηλεπερσόνας για παραβίαση του εμπορικού της σήματος

κιμ
Σε νομικούς μπελάδες μπλέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν, με αφορμή το νέο λανσάρισμα των προϊόντων της. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα και επειχειρηματίας δέχτηκε μήνυση από την ιδιοκτήτρια μιας άλλης επιχείρησης, η οποία ονομάζεται Σίντι Λάνσφορντ.

Ο λόγος που η Λάνσφορντ,  μήνυσε την Καρντάσιαν, έχει να κάνει με την παραβίαση εμπορικού σήματος, εξηγώντας πως η ίδια διατηρεί το σήμα Skkn+ από το 2018. 
Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της διάσημης τηλεπερσόνας ισχυρίστηκε ότι: «Επικροτούμε την κυρία Λάνσφορντ για το ότι έχει μία μικρή επιχείρηση και ακολουθεί τα όνειρά της. Όμως, αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα το να δηλώνει λανθασμένα πως κάναμε κάτι κακό». Στην επιστολή, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Beauty Concepts» υποστήριξε πως έχει τα δικαίωματα του logo SKKN+ και πως μόλις έκανε αίτηση για την προστασία των δικαιωμάτων για το λόγκο.
Στον αντίποδα, η απέναντι πλευρά υποστηρίζει πως όταν η Beauty Concepts έμαθε τον Ιούλιο του 2021 πως η Καρντάσιαν θα λάνσαρε τη συγκεκριμένη σειρά, επικοινώνησε με την εταιρεία της και ζήτησε να αλλάξουν τα σχέδια τους. Ωστόσο, ο δικηγόρος της 41χρονη σταρ δήλωσε πως όταν το έψαξαν, ανακάλυψαν ότι πρόκειται για ένα μικρό κατάστημα που προσφέρει καθαρισμούς προσώπου, κάτι που δεν είχε κάποιο σήμα, ούτε πουλούσε προϊόντα με αυτό το όνομα.



Όταν λοιπόν η Καρντάσιαν αρνήθηκε να αλλάξει το όνομα, η Λάνσφορντ απευθύνθηκε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για να υποβάλει αίτηση να κατοχυρώσει το όνομα, αλλά το γραφείο το αρνήθηκε, δηλώνοντας πως το SKKN δηλώνει το δέρμα. Εν τέλει, ο δικηγόρος της Καρντάσιαν δήλωσε πως προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει με την πλευρά της Beauty Concepts για να βρουν μία λύση, ωστόσο δεν ήθελαν να συνεργαστούν, παρά μόνο απαιτούσαν πολλά χρήματα. Μέχρι και σήμερα, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από τη στιγμή που η Λάνσφορντ έχει κινηθεί νομικά, στην προσπάθειά της να απαγορεύσει στην Καρντάσιαν να χρησιμοποιεί το λόγκο της.




Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν - Δίνει οδηγίες στους Έλληνες τι να ψηφίσουν στις εκλογές

Νέα καταγγελία σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Έβλεπα εφιάλτες, επιτέλους φυλακίζεται»

Αποφυλακίζεται με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης