Έμμα Τόμσον: «Δεν χρειάζεται να αγαπάμε τα σώματά μας, αλλά να τα αποδεχόμαστε»

Έμμα Τόμσον: «Δεν χρειάζεται να αγαπάμε τα σώματά μας, αλλά να τα αποδεχόμαστε»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία «Good Luck To You, Leo Grande» και αναφέρθηκε στην αγάπη που κατάφερε να  αναπτύξει για τον εαυτό της και το σώμα της 

εμμα
Για τον ρόλο της στην ταινία «Good Luck To You, Leo Grande» μίλησε η Έμμα Τόμσον και αναφέρθηκε επίσης, στην αγάπη που κατάφερε να αναπτύξει για το σώμα της.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, η 63χρονη ηθοποιός ανέφερε πως κατάφερε να αγαπήσει τον εαυτό της, λόγω της ταύτισης που ένιωσε με τον χαρακτήρα της «Νάνσυ».

Υπενθυμίζεται πως ο ρόλος της αφορά μια μεσήλικη γυναίκα που προσλαμβάνει έναν εκδιδόμενο νέο για να περάσουν μαζί μια βραδιά απόλαυσης, μετά από 50 χρόνια αποχής από τη σεξουαλική ζωή.

«Είναι μια γυναίκα, με την οποία μπορείς να ταυτιστείς. Είναι ένας άνθρωπος συνηθισμένος και κάνει κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Αυτό που με συνεπήρε σε αυτόν τον ρόλο είναι ο τρόπος, με τον οποίο η ταινία πραγματεύεται τη γυναικεία σεξουαλικότητα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η απόλαυση των γυναικών δεν ήταν ποτέ στην κορυφή των συζητήσεων».

Κλείσιμο
Όσο για την ερωτική σκηνή που γύρισε στην εν λόγω ταινία, εξήγησε πως ήταν κάτι που την επηρέασε σχετικά με το πώς βλέπει η ίδια τον εαυτό της.

thompson

«Ενώ ποτέ δεν αποδέχτηκα το σώμα μου ως κάτι που ενθουσιάζει και πάντα το έβλεπα ως κάτι όχι τόσο ιδιαίτερο ή γοητευτικό, έζησα σε αυτό κι ένιωσα απολαύσεις με αυτό. Δεν χρειάζεται να αγαπάμε τα σώματά μας, αλλά να τα αποδεχόμαστε για να βιώνουμε όσα συμβαίνουν σε αυτά», τόνισε η Έμμα Τόμσον κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την επιδότηση έως 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια - Πώς βγαίνει η άυλη κάρτα

Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης